torsdag den 22. november 2012

Klar til at modtage kræmmerne.

Så er vi færdig til at modtage kræmmerne på søndag.

Det bliver spændende at se om der er lige så mange der finder vej her til i år som sidste år. Da gik der 200 besøgende igennem, og det var første gang vi forsøgte os med julemarked, så det var rigtig fin.

------------------------------------------

Jeg kan stadig ikke indsætte billeder. Hans Jørgen har forsøgt at kigge på det i aften, men det kunne ikke lade sig gøre at komme ind hvor man skal betale, så altså heller ingen billeder i dag og heller ikke i morgen. Han forsøger igen enten på lørdag Når de kommer med orgel og nogle af Vivis juledekorationer, eller på søndag, når vi har julemarked, da skal Hans Jørgen  spille julemusik.

Jeg vil derfor slutte af med at ønske jer alle en god aften.

5 kommentarer:

 1. Jeg vil ønske jer et rigtig dejligt marked.
  Nu er ti-øren faldet for mig; Med dig og Vivi altså! Det er aldrig faldet mig ind før. Nå, men tillykke med slægtsbåndet!

  SvarSlet
 2. Nå der kan man se, det vidste jeg heller ikke.

  Forstår ikke helt det med ikke at kunne lægge billeder ind og betaling. Er det ikke gratis, eller har du brugt den plads, du har til rådighed?

  God fornøjelse med markedet.

  SvarSlet
 3. Jeg havde slet ikke set, at du var løbet tør for plads. Jeg tror Hans Jørgen skal kigge på Picasa, det er der alle billeder kommer ind, når man har sat dem på bloggen. Jeg var inde og kigge på min i sidste uge, der var stadig masser af plads, men det hjælper jo ikke dig.
  Jeg tror I får mere end 200 besøgende på søndag, der er jo blevet reklameret meget mere i år.
  Held og lykke med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Tak for din hilsen.
   Fin nok at slette billederne på Picasa, men forsvinder de så ikke på min blok?
   Sidste år gik Erhardt og en ung kone på markedet i Brørup og satte hver 100 sedler i bilvinduerne, men det gav intet resultat.
   Der for bruger jeg i år blokken og facebook for at reklamere så må vi se, om det giver bonus.
   Ha´ en god dag.
   Hilsen Aase Marie.

   Slet
 4. Jeg havde dette problem. Jeg fjernede nogle gamle blog sider med masser af billeder. Det er meget nemt. Umiddelbart derefter problemet forsvandt.

  SvarSlet