søndag den 25. november 2012

Det var så den julemarked.

Det var så den julemarked. Det gik godt. Rigtig mange besøgende. Jeg ved ikke hvor mange men nok en del flere end sidste år.
Desværre fik Erhardt ikke så meget ud af dagen. Han har det rigtig, rigtig skidt med sin urinsyregigt. Heldigvis KOM han da op af sengen og fik set lidt af hvordan det gik. Bare træls for ham, at det lige skulle være så slem i dag.

Doris, vores datter, og hendes veninde Mette stod for at lave kaffe ved siden af, at de skulle passe deres stand.  Stor hjælp.
Hans Jørgens julemusik var med til at give det hele en god julestemning.
Lige før kl. 10 forsvandt strømmen, uheldigt men det klarede Frank, vores anden svigersøn. Hvor er vi heldige med, at de vil hjælpe til.
Heller ingen billeder i dag. Hans Jørgen kan ikke finde fejlen, så jeg må nok have fat på IT manden. Håber han kan finde fejlen.
(Jeg fik nu ikke tid til at tage billeder i dag, det blev der ikke tid til).

Håber i har haft en god søndag.


6 kommentarer:

 1. Godt at høre, I har haft mange besøgende, det var bestemt heller ikke vejr til andet.
  Ærgerligt at det bliver ved med at drille med billederne. Du kunne jo prøve, om det hjælper at slette nogen af de gamle indlæg.
  Godt bedring til Erhardt, hvor var det ærgerligt, at detlige var den dag.

  SvarSlet
 2. Det er et stort arrangement, I stablede på benene, og med sygdom er det ekstra fint, I kunne få hjælp af nogle ekstra hænder.

  SvarSlet
 3. Vel overstått! Og god bedring til gubben :)

  SvarSlet
 4. Hej. Det var vel nok godt, at julemarkedet gik godt. Det lyder til at have været en hyggelig dag. God bedring til din mand.

  SvarSlet
 5. Dejligt at det er godt overstået, der sker næsten altid et eller andet uforudset, så skønt med en svigersøn der lige kunne fikse det. God bedring til manden, godt at han oplevede lidt af stemningen.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 6. Tusind tak for jeres søde kommentarer.
  Kan i ha´ det godt.

  SvarSlet