onsdag den 4. september 2013

Nye briller...

Morgen billeder.

Vejret var gråt og vi fik lidt finregn fra morgenstunden af.
Nu er hænge petunier  ved at være færdige for i år. Jeg har måttet fjerne flere af dem. Kun ganske få er tilbage.Det ser ud til, at der er hyldebær på træerne.
Gad vide om de bliver til noget i år. Sidste år
var de små og der var ingen saft i dem.


Sidste år fik vi ingen æbler.
 Mon ikke der i år kan blive
til nogle æblekager.

______________________________

Endelig kom mine nye briller i dag. Jeg har glædet mig rigtig meget til det. 
Nu skal jeg bare lige vænne mig til dem. At se ligeud er fin nok, men at læse med dem skal jeg nu nok vænne mig til. På nuværende tidspunkt er jeg ikke hel tilfreds med læse feltet, men det vil vise sig i løbet af et par dage, om det bliver bedre. Det håber jeg da..
Det er første gang jeg har fået 2 hold briller. Jeg har aldrig haft solbriller med styrker i, kun haft nogen til at sætte udenover brillerne, og det er mange år siden.  Ja det var da jeg var ung...

Erhardt var i Odense for at få kemo, så Doris kørte mig ind til Grindsted, så jeg kunne hente brillerne.
 Jeg skulle også til tandlæge for at få en plump i en tand, men det viste sig, at tanden var for ringe. Trække den ud kunne hun ikke gøre i dag, fordi jeg får blodfortyndende medicin. Rigtig træls for nu skal jeg så afsted igen. Lægen skal bare lige fortælle hvor mange dage jeg skal lade være med at tage medicinen. 
Der var flere ting jeg skulle have ordnet, når jeg nu endelig var kommet til byen. Det blev klaret.

Over middag var det planen at jeg ville i haven. Jeg var kun lige nået ud, så fik vi uventede gæster. Et par gode markeds venner kiggede forbi.  Vi hyggede os resten af eftermiddagen.
Altid dejligt at få besøg. 
Ukrudtet skal nok blive stående.

Jeg slutter af med et billede af vores koglepalme.

Koglepalme.


Ha´ en god aften.


      9 kommentarer:

 1. Gratulerer med nye briller! Så ser du hagen enda bedre :)

  SvarSlet
 2. Fine briller du har fået, godt dine børn og svigerbørn er flinke til at køre dig. Solbriller er det fordi du ikke må få så meget sol til øjnene nu?. Det er svært i begyndelsen at vænne sig til nye briller, håber det lykkes dig.
  Koglepalmen ser fin ud.

  SvarSlet
 3. Flotte briller du har valgt, det er altid svært de første dage med nye briller ;o)
  Jeg har også fjernet petunia idag.

  SvarSlet
 4. Til lykke med de nye briller - de kræver nok lige en tilvænningsperiode. Flot palme på det sidste billede.

  SvarSlet
 5. Vi har det på samme måde med æbler. I år bugner alle 4 æbletræer. Sidste år fik vi næsten kun hagl-plettede nedfaldsananas.
  Det lyder som om, du har været hos Louis Nielsen.
  Der fik jeg også solbriller med glidende overgang oven i handelen sidste år. Jeg har været så glad for dem, når jeg husker at tage dem på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente.
   Ja jeg har været hos Louis Nielsen denne gang. Jeg valgte ham, fordi jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse hvor jeg handlede sidste gang. Det ville jeg ikke prøve igen. Og jeg skal da love for at der er stor forskel i prisen. Hos Louise Nielsen koster det jo " næsten" ingenting i forhold til hvor jeg fik brillerne sidste gang, og så kan man endda få 2 hold briller. Jeg valgte så solbriller.
   Jeg kan anbefale at handle hos Louis Nielsen. God behandling og HURTIG levering.
   Ha´ en dejlig dag.
   Hilsen Aase Marie.

   Slet
 6. Hei! Gratulerer med nye briller. Hos oss er det motsatt, vi ønsker lite epler. Eplene er som en magnet på elgen og elg i en hage, er ikke noe å ønske seg. God kveld! Anne

  SvarSlet
 7. Flotte nye briller du har fået :-)
  Det minder mig om at jeg hellere må få bestilt tid til en synstest, så jeg kan få nye briller. Jeg har også besluttet det skal være fra Louis Nielsen, denne gang. Netop som dig for også at kunne få et par solbriller med (det mangler jeg nemlig når jeg kører bil.)
  Du kan være ganske sikker på dit ukrudt render ingen steder, jeg har eller forsøgt flere gange at ignorerer mit for at se om det ville forsvinde ;-D Men nix det bliver stædigt på matriklen.
  Din Koglepalme er vel nok flot. Sådan en´ gad jeg godt eje. Jeg så et rigtigt flot eksemplar for nogle år siden da vi var i Torremolinos i Spanien, men den var ski for stor til min kuffert ;-)
  Held og lykke med dine nye briller.
  Knus Marianne.

  SvarSlet
 8. Takker alle for jeres søde kommentar.

  SvarSlet