tirsdag den 1. juli 2014

Tirsdag d. 1. juli. - Ud og ind i mellem bygerne...

D. 1. juli.


Mørke skyer var trukket op på himlen, da jeg til morgen gik ud for at tage nogle billeder. Lige meget i hvilken retning jeg kiggede, så var der mørke skyer på himlen, og før jeg nåede ind kom den første af flere byger, så det var ud og ind i mellem bygerne. Jeg fik dog bugt med lidt af ukrudtet hist og pist, men ikke så meget som planlagt. Lidt har dog også ret.
Erhardt fik alt græsset klippet.


Ved middagstid fik vi en ordentlig byge. Regnen stod bare ned, og det gav vand. Det regnede i over en halv time, men så stoppede det da igen indtil kaffetid, hvor der igen kom en byge. 

Det gav bare vand.


Elefanten er normal hvid, men når det regner bliver den grå. Som i kan se, så har regnen næsten nået at ramme elefanten overalt.
I går fik jeg sået georginer rundt ved elefanten. Vi plejer at plante sommerblomster, men man siger forandring fryder, så nu prøver jeg det. Jeg er lidt spændt på hvordan det kommer til at se ud. Hvis ikke jeg synes om det, så kan de jo fjernes igen.Formiddagen blev som så mange gange før brugt på gårdpladsen, men først efter at jeg har været rundt med vandkanden til nogle planter i haven og krukkeplanter. Det tager en halv times tid hver dag at komme rundt til det hele.

Her er der luget langs med græsplænen
 hvor jeg har sat knoldbegonier.


I bedet hvor jeg har sået mine sommerblomster,
blev der også fjernet ukrudt.


Regnen har været hård ved georginerne.


Omkr. kl. 15 fik vi igen en regnbyge. Det var fin nok, så kunne vi jo tage en .....Da vi havde fået vores eftermiddagskaffe var regnen holdt op, og jeg kunne igen gå i haven selv om jorden var blevet våd. Jeg fik da bugt med ukrudtet i stykket ud mod holdepladsen for autocampisterne.

Man kan hvis godt se, 
at alle de mange gladiolus 
jeg har sat her er godt på vej.

Nærbillede af nogen gladiolus.


Mine kalla er også på vej. Spændt på
om der når at komme blomster. De er
jo kommet meget sent i jorden.


Montbretia står fin. Håber de får blomster.


Da jeg var færdig med stykket satte jeg mig her
 på bænken og kiggede ud over haven.


Her et billede af det jeg så.En enkelt blomsterbillede.

Kl. 8 blomst. 


Til sidst et billede af en af lamaerne.Håber i alle må ha´ en god tirsdag aften.


3 kommentarer:

 1. Hej Åse!
  Hvor ser det bare godt ud i din have, og dejligt at der er tid til kaffepauser:-)
  Ha også en god dag
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Der ser fint ud i din have, bare vi kunne få noget af alt det vand, vi trænger stadig, det er der mange som gør. Dine callaer er lige så langt som mine, så der skal nok blive blomster.

  SvarSlet