onsdag den 22. juni 2011

22 juni 2011.

Hvor er det dog spændende hver dag at gå en runde i sin have. Man får hele tiden øje på noget nyt. Det er ikke kun ukrudtet der gror. Det gør planterne bestemt også.

Lammeøre.


Løvehale.


Lilje... Kender ikke det rigtige navn.Rød Stjerneskærm.Lille fin plante. Ikke ret høj og med mange små blomster.Blærespirea.

I dag har jeg blevet færdig med at luge og kultivere staudebedet i forhaven. Det er de røde blomster der er dominerende i vores have lige nu. Jeg fik også det værste ukrudt væk ved havebassinet i forhaven og rundt i kanten ved elefanten.


De røde blomster er dominerende i staudebedet.


Have bassinet i forhaven.
Som man kan se så regnede det, da jeg tog billedet. Det er aften. Å kanderne har lukket sig sammen. Her ved have bassinet er det de gule farver der dominerer. Det er Abeblomsterne med deres klare gule farve og i baggrunden Løvehalen, hvis blomster er knap så gennemtrængende men dog en meget flot plante, som jeg er stolt af.


I går aftes var vi på besøg hos nogle gode venner. I deres have havde de planten som på billedet her, men i en blå/lilla farve. De vidste heller ikke hvad den hed. Jeg har fået lov til at få et lille stk. af deres plante. Håber der en nogen der kan fortælle mig, hvad planten hedder.

Her er en stor og flot plante, som jeg byttede mig til sidste år. Hvad mon den hedder?
3 kommentarer:

 1. Det ligner en Akelejefrøstjerne Thalictrum Aquilegiifolium
  hilsen Berit

  SvarSlet
 2. Hej Berit.

  Tusind tak for hjælpen...Fin så er den opklaret.

  Jeg havde gættet på en Violfrøstjerne.

  SvarSlet
 3. For en stor og flott hage dere har! jeg er imponert! Så mye vakkert og se:) Og mange spennende planter. Den siste plante du viser her er en Verbascum.

  Klem Ellen.

  SvarSlet