mandag den 20. juni 2011

20. juni 2011.

I går fik jeg ikke lagt et billede ind af hjortetaktræet, som vi har plantet i en murebalje. Vi har ikke lavet hul i bunden af baljen men et stykke oppe på siden. For det første holder det bedre på vandet, og for det andet så regner vi med at kunne styre træet. Ønsker man Hjortetaktræ i sin have må man plante det i en balje eller noget andet for det skyder rodskud op overalt. Jeg vil gerne have det på terassen p.g.a. træets flotte blomster og fine efterårsløv. Træet ser godt nok noget kedeligt ud lige nu, men jeg håber da på, at det vil rejse sig i løbet af nogle dage, når jeg er flittig med vandkanden.

Hjortetaktræ.

I dag har jeg luget i et par af mine små bede i forhaven og fået noget af ukrudtet væk i mit staudebed. Jeg gik også ud i haven efter spisetid, da vejret var dejlig, men det blev nu ikke til ret meget, for når alle de små insekter kommer må jeg gå ind. Rigtig træls.

I dag blev vi foræret nogle planter. Stokroser, Akelejer, Purpurfarvet Kongelys. Den er jeg meget spændt på. Jeg kender ikke planten. Vi fik også nogle små Paradisæble træer.. Nu må vi se om det hele vil gro.


Stokroser, Akelejer, Purpurfarvet Kongelys og Paradisæble træer.

Lidt flere planter der er med blomst. Jeg ved ikke hvad mange af mine planter hedder, men jeg nyder nu synet af blomsterne alligevel. Håber jeg med tiden finder ud af hvad de hedder.
Rød Stjerneskærm.
Staude Brændende Kærlighed.

Tidsel-  Lige før blomsterne springer ud.

2 kommentarer:

 1. Godt vi har blog-land til opklaring af plantenavne - det bruger jeg også indimellem.
  Her kan jeg da hjælpe dig lidt med et par navne :o)

  Den lyslilla på billed nr 2 under stjerneskærm er en natviol
  Den hvide næstnederst er en Campanula / klokke af en slags måske en Campanula latifolia Bredbladet klokke
  Hilsen Berit

  SvarSlet
 2. Hej Berit.
  Tusind tak for hjælpen.

  SvarSlet