onsdag den 11. juni 2014

Vis eller gal...viser sig... Mangler hjælp igen.

Endnu en fin solskinsdag til havearbejde.

Billeder fra min morgenrunde i haven.Der var 20 graders varme, da vi skulle have vores morgenkaffe, så i dag fik vi den udenfor. En tidligere nabo kigge lige forbi, da vi drak kaffe, og selvfølgelig fik han en kop med og et stykke franskbrød. Efter morgenkaffen gik jeg i gang med at klippe tulipaner/påskeliljer ned, luge og kultivere. Først blev der ordnet hvor kannaerne står. Kun en enkelt kanna var kommet op med en lille spids.
For enden af bedet, hvor der ingen kanna er har jeg sået sommerblomster. Så må jeg se hvordan det kommer til at se ud.Der efter blev der klippet ned og fjernet ukrudt ind mod græsplænen og jeg fik sat 10 knoldbegonier. Godt nok sent. Nu skal det vise sig om det er vis eller gal. Jeg håber dog på, at det nu nok skal lykkes.
Så var det på høje tid at jeg fik ordnet stykket hvor nogle af mine mange georginer skulle være. Der er i dag kommet 14 stk. i jorden. Håber de alle er røde, men der er måske flyttet lidt rundt på dem. Det viser sig. Jeg opbevarer alle mine knolde og løg i fyrerummet.
Jeg nåede også at få ukrudtet fjerne ved hortensiaer. I mellem dem er der et par steder hvor der er bar jord. Der har jeg sået tallerken smælder.


Fin vi har en siddeplads der nede, så man kan tage en hvilepause og se ud over det, der er gjort ren.???
Nu mangler jeg hjælp igen.

Hvem kan fortælle mig hvad de næste 2 planter hedder.???

???
Det ser ud til, at den breder sig ved frø...


???


Slutter af med billeder taget i går aftes kl. 22.
Ønsker alle en god aften.3 kommentarer:

 1. Den første er da bare nelliker, kan de ikke passe? Den næste er vist en sommerfugleblomst. Jeg har den ikke selv, så jeg er ikke sikker.

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften Lisbeth.
   Tak for dit forsøg på at hjælpe. Sommerfuglebusk er det nu ikke, for den kender jeg. Den anden plante ligner slet ikke mine andre nelliker, men om der findes andre slags ved jeg ikke.
   Ha´ en god aften.

   Slet
  2. God aften Lisbeth.
   Tak for dit forsøg på at hjælpe. Sommerfuglebusk er det nu ikke, for den kender jeg. Den anden plante ligner slet ikke mine andre nelliker, men om der findes andre slags ved jeg ikke.
   Ha´ en god aften.

   Slet