onsdag den 25. juni 2014

Billeder fra en dejlig solskinsdag.

Dejligt vejr lige fra tidlig morgen og til hen midt på eftermiddagen, så trak der mørke skyer op på himlen men vi fik kun et par dråber vand. 
Jeg har i dag igen luget, luget indtil omkr. kl. 14. Så stoppede jeg. Vi skulle på posthuset. Bagefter kørte vi en runde. Et par steder fik de regn. Håber også snart regnen kommer her til.

Tidlig morgen.


I går kom svinebænken ud i haven. Jeg fik Erhardt til at løfte den ud med en af vore maskiner. Sidste år fik jeg den med møje og besvær selv ud.  Meget lettere når maskinen kan klare det.Spejling..  
søen i forhaven.
Der er nu luget ved lavendlerne.
Ud mod gårdspladsen kommer der gladiolus.
De blev sat sent, så de er endnu ikke ret høje.I hver ende af lavendlerne er der en hvid/lyserød lavendel.
Helt tilfældig.

Hvid/lyserød.

Formiddagen brugte jeg til at luge mere ukrudt væk i gårdspladsen. Der er endnu lang vej igen, men der bliver da mindre for hver gang.
Jeg fik kantet, luget rundt ved elefanten og i skærverne.
UPS. Her i baggrunden kan i se noget af det, som jeg endnu ikke er kommet igennem. Gad vide om jeg når det.Lidt blomster billeder skal der da også være.
Her en blå og en hvid Kampanula.

Blå Kampanula.


Nærbillede.


Hvid Kampanula.


Nærbillede.


Slutter af med solnedgangs billeder fra i går aftes.


4 kommentarer:

 1. Flot lavendelhæk du viser. Hvis du ikke selv havde gjort opmærksom på ukrudtet, ville jeg overhovedet ikke have lagt mærke til det.

  SvarSlet
 2. Skønne billeder fra din have, og herlige svinebænk, bliver helt glad af at se på den:-)

  SvarSlet
 3. Flotte solnedgangsbilleder. Jeg må give Marie ret, man ser ikke det ukrudt. Jeg har også meget, vi kan jo ikke nå det hele. Godt I havde maskinen til svinebænken, den er da alt for tung for dig selv at håndtere.

  SvarSlet
 4. Takker for jeres venlige kommentar.

  SvarSlet