torsdag den 5. juni 2014

Grundlovsdag. ...Regnvejrs billeder...
Regnvejrs billeder.

Endelig kom regnen, tiltrængt. Det regnede da jeg stod op, stille regn. Ind imellem åbnede sluserne sig og vi har fået nogle gode regnbyger. Hvor meget det er blevet til ved jeg ikke. Regnmåleren gik i stykker i vinter. Den var ellers sat ind i drivhuset, men hvad hjalp det når nu ruderne gik i itu....

Nu er åkanderne oven vande.
Havens små fugle finder vej til foderhuset.Slutter af med et par rosen billeder. En hvid der ikke dufter og en lyserød der har en liflig duft. Engelsk rose ( hele 3 stk. ) som Erhardt har fået af Vivi og Hans Jørgen for mange år siden.Håber i alle har haft en god grundlovsdag.5 kommentarer:

 1. Heldige jer at få regn, vi fik ikke meget.

  SvarSlet
 2. Ja, det var dejligt med regn. Her i Nordjylland har der længe været meget tørt, og selv om lidt er godt, er jeg bange for, at det ikke helt forslår. Vi vil gerne lige bede om en skylle mere - og så ellers sol resten af tiden:-)

  SvarSlet
 3. Ja dér var du heldig, at få regn. Vi fik 2 mm i går - og det ligner regn her lige nu - men vi har fået 2 dråber - det kan ikke engang ses i min regnmåler! NU er det tiltrængt hos os!

  SvarSlet
 4. Det var dejligt, at I endelig fik regn - her kom den i dag og også lidt i går eftermiddags. Haven trængte til vand. Tak for dine fine regnvejrsbilleder og ha' en god pinse

  SvarSlet
 5. Takker alle for jeres venlige kommentar.
  God pinse.

  SvarSlet