fredag den 15. juli 2011

Ny Daglilje.

Så er det fredag igen. Dagen hvor vi altid er på Brørup Marked. Jeg skal gerne lige kigge efter, om der er et eller andet, som jeg bliver nødt til at skal have med hjem til haven. I dag "faldt " jeg over tre planter, en rigtig fin Daglilje. Der var ingen skilt ved, så jeg fik ikke det rigtig navn. Desuden fandt jeg 2 "Husløg" lignende planter. Heller ikke der var der et skilt ved. Måske er der nogen der kan sige mig, hvad "Husløgene" hedder....

Daglilje.Dagliljens blomst(nærbillede).Rød " Husløg" ???Billedet taget ned oven i planten. rød "Husløg".Den Grønne "Husløg"...???


Jeg har venner som jeg bytter planter med, og jeg blev i dag foræret en "Brudeslør". Den er helt anderledes end den jeg har, så der må være flere slags.


" Brudeslør"...

Her er et billede af vore Agaver. De er godt på vej, og som man kan se på billedet så er der kommet rigtig meget mos på terassen i baghaven. Det bliver noget af et arbejde og få det fjernet. Arbejdsløs bliver man aldrig, og kommer heller ikke til at kede sig når man har en have.


4 Agaver.

Min dobbelt Marguerit har fået blomst og det endda hele fire blomster. Sidste år kom den kun med en enkelt blomst.Dobbelt Marguerit.

6 kommentarer:

 1. Den dobbelte maguerit er rigtig sød - mon ikke det bliver til 16 blomster næste år (hvis den firdobler sig igen) :-)
  Din nye 'brudeslør' er lidt svær at se blade og blomster på, men kunne det være en akelejefrøstjerne?
  Og du har fuldstændig ret; os med have bliver aldrig arbejdsløse - god arbejdslyst både med plantning af de nye planter og mosset :-)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. You have a lovely garden. Thanks for your comment on my blog, 1-2-3 Go Garden!

  Du har en dejlig have. Tak for din kommentar på min blog, 1-2-3 Go Garden!

  SvarSlet
 4. Det var en skøn daglilje, du fik købt dig :-)
  Jeg synes også det ligner en akeleje-frøstjerne på det andet billede.
  God weekend :-)

  SvarSlet
 5. Å kor flott du har det i hagen din, ser på det øverste bildet ditt rundt dammen, helt nydelig, flotte bilder av blomsterne dine, takk for kommentar på bloggen min, ha ei trivelig helg, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlet
 6. Tak for jeres venlige hilsner.

  Susanne og Hanne. Jeg vil forsøge at tage et billede af "Brudesløret"??? i morgen.

  SvarSlet