lørdag den 30. juli 2011

Montbretia

Sidste år byttede jeg mig til nogle Montbretia. Vedkommende som jeg byttede med sagde, at Montbretiaerne var røde. De var afblomstret, da jeg fik dem, så jeg var spændt på om de nu også var røde. Jeg har jo mange af de almindelige, de er smukke.
I dag da jeg var en tur rundt i haven var en enkelt af de Montbretia, som jeg fik i bytte, sprunget ud og den ER rød. Endnu smukkere end den almindelige.


Rød Montbretia.Alm. Montbretia.


Sidst på eftermiddagen har jeg  fået et hjøne af det ene staudebed i baghaven gjort ren.


Hjørne af staudebedet i baghaven.


Her sidder et par figur og kigger ud over haven.


Have figur.


På træstammen, hvor figurerne sidder, opdagede jeg en svamp på den ene side. Første gang jeg ser det. Det må være på grund af al den regn, som vi har fået.


Svamp.


Duerne sidder på hønsegården og nyder aftensolen, eller måske nyder de udsigten i haven..........


Duerne på hønegården.10 kommentarer:

 1. Åh for en deilig hage du har - helt fantastisk flott! Skulle gjerne gått rundt å kikket i din have på riktig - men koser meg også med å se på alle dine fine bilder.
  Takk for hyggelig kommentar hos meg :-)
  Legger meg som følger på din blogg.
  Ha en deilig dag!

  SvarSlet
 2. Personligt har jeg ikke "plads" til de røde og orange farver i min have, men må indrømme at begge de planter du viser er smukke. Og lidt eksotiske. Dit indgangsbillede er dejligt anderledes. Opdrætter I rådyr? Det hele ser meget romantisk og dejligt ud :-)

  SvarSlet
 3. Tack för din kommentar på min blogg:) Den röda Montbretian är verkligen smuk:) Vilken vacker trädgård du har:) Ha det gott/Monne

  SvarSlet
 4. Tak for jeres venlige kommentar.
  Sissel velkommen som fast læser på min blog. Det glæder mig.
  Nette. ja vi har Kronhjorte. Det er nu for at nyde dem. Vi må kun have 5 dyr i alt, så når kalvene bliver store bliver de slagtet. Kronhjortekød smager rigtig godt.

  SvarSlet
 5. De røde montbretia er da utrolig smukke... Og liljen ikke mindre :o)

  SvarSlet
 6. Den røde Monbretia er meget smuk. Det er altid skønt når blomsterne får den farve, man håbede på. Det er lidt af et lotteri nogle gange :-)
  Hvor er dine små havefigurer søde, dem kan jeg godt lide :-)

  SvarSlet
 7. Din Røde Montbretia er KANONFLOT... den kunne jeg godt finde en plads til i haven ;)

  SvarSlet
 8. Jane. Hane i haven og Tim Skovrup. Tak for jeres venlige kommentar.
  Jeg håber på, at den Røde Montbretia vil brede sig lige så hurtigt som den alm. Hvis den gør det, så har jeg måske så mange næste år så jeg evt. kan bytte med andet.

  SvarSlet
 9. Ja, det er nok godt at jeg ikke er blevet landbokone. For jeg ville aldrig kunne slagte de dyr, jeg havde passet og set vokse op :-)

  SvarSlet
 10. Nette. Det er man jo nødt til. Hvis ikke vi ville slagte Kronhjorte, Kreaturer, svin, fjerkræ/fugle og fiskerne ikke fisk, hvad skulle den danske befolkning så leve af... ???

  SvarSlet