torsdag den 20. august 2015

Dagen stod i tandlægens tegn..

Et enkelt morgenbillede blev det til
I formiddag har jeg været hos tandlægen. Nu skulle det være. Jeg har fået det udsat flere gange. Ikke det jeg helst vil, men man må jo hellere passe på sine egne tænder...

Som i jo nok har set, så har jeg forsøgt at klippe græsset så godt det nu kan lade sig gøre, når knivene er slidt, ja det yderste stykke er væk på den ene kniv. 
Der ligger et godt lag græs overalt, så i dag har jeg købt mig en løvrive. Håber det er lettere at rive græsset af med en sådan i stedet for med den alm. have rive.
Jeg er meget imod at bruge gift mod ukrudt, men i dag har jeg for første gang købt noget. Gårdspladsen ligner noget der er løgn, og luge den det kan jeg bare slet ikke komme igennem.
Doris kørte som altid med mig. Hun havde taget sin sprøjte med og gav gårdspladsen en tur med sprøjten. Håber det tager det værste ukrudt, så det kommer til at se ordentlig ud igen.

Til sidst et billede af dagens blomst.
Alm. montbretia.Det var alt for i dag. Håber vi ses i morgen igen.

3 kommentarer:

 1. Tandlægebesøg huer heller ikke mig, men det er så rart når man kommer ud derfra:-) Købte også en løvrive sidste år, og den letter det hele en del syntes jeg:-)
  Hvor er den knaldrøde montbretia du viste i går helt forrygende, men kan nu også lide den almindelige som pludseligt er kommet her, den må have været med i en arvet løgsending, dejlig overraskelse.
  Ha en god dag Åse, hilsen fra Anette

  SvarSlet
 2. Hej. Det er godt, du har fået overstået tandlægebesøget, forhåbentlig gik det fredeligt:) Ja, der er meget at se til, så jeg kan godt forstå du prøver forskellige metoder. Jeg tror, du bliver glad for løvriven - det er meget bedre end den almindelige rive.

  SvarSlet
 3. God aften Anette og Birgitte.
  Takker for jeres venlige hilsen.
  Håber i har haft en god dag.
  Aase

  SvarSlet