onsdag den 10. september 2014

For første gang......

Endelig en dag med tørvejr, solskin og 15 grader fra morgenstunden. En dejlig dag  -  lige til havearbejde, og det har jeg brugt det meste af dagen på.
Jeg har kantet og luget, kultiveret rundt ved nogle få af Erhardt` s træer/buske. Langt de fleste af mine sommerhyacinter ved søen i baghaven har takket af for i år. Der er kun 4 stk tilbage  der endnu har blomster. De andre er blevet gravet op og lagt til tørre. Det meste af ukrudtet er blevet fjernet rundt ved søen.Der er kantet og kultiveret så det da ligner noget igen. Der er godt nok meget våd så ikke alt er kommet væk.

Her kommer dagens billeder. De taler for sig selv.

Så lidt blomster billeder.

Agapantus.


Springbalsaminer.


Syrisk rose.Et kig ind i indhegningen til lamaerne.

For aller første gang....

Jeg har for første gang set de ægte fluesvampe, og det endda på græsplænen ved den ejendom, vi har i Ansager hvor Doris og Troels bor. Doris har sprøjtet atamon og vand på dem. Det skulle hvis efter sigende få dem til at forsvinde( hvis jeg har forstået det rigtigt)

De er vel nok smukke, men meget giftige.Slutter af med nedenstående efterårs billede.
Ha´ en god aften.3 kommentarer:

  1. Jeg kunne også godt mærke her i Århus at det ville blive en skøn september dag, frisk med et strejf af efterårsduft, men stadig med solens magtfulde stråler i ansigtet.

    SvarSlet
  2. Härliga bilder! Det verkar var ett riktigt svampår i år. Här i Wales finns det inte mycket vild svamp, som i Skandinavien. September här brukar var en fin månad, så även nu, sol och dryga 29 grader. Ha det bra!

    SvarSlet
  3. Takker for jeres venlige kommentar.

    SvarSlet