tirsdag den 23. september 2014

Er på igen....

Ja så er jeg på igen....

I har måske undret jer over, at jeg ikke har lagt noget ind her på bloggen søndag/mandag, men jeg har ikke været hjemme.
Søndag tog vi som altid til marked i Tørring. Der kom flere familiemedlemmer på besøg. Min søster og mand. Erhardt`s bror søn og svigerdatter og Julie kom. Hende der hjalp op engang, hvor vi skulle til fest. Vi hyggede os, men pludselig blev jeg syg, så vi måtte køre hjem efter. Julie ville godt kigge efter vore ting, så det var fin nok. Vi kom dog kun et godt stykke, så måtte vi ringe til lægen. Jeg var bange for, at det var en blodprop. Lægen sendte en ambulance og jeg havnede på Vejle Sygehus. Heldigvis ingen blodprop men igen, igen galdesten. Træls. Jeg kom dog hjem i går aftes mod at jeg ville drikke omkring 4 l. væske. Stenene er ikke væk, så jeg bliver på et eller andet tidspunkt kaldt til Esbjerg Sygehus med operation for øje.
Nå men nok om det.
Her kommer nogle billeder jeg fik taget søndag morgen.

Regn natten til søndag.


Slutter søndagen af med et billede af montbretia.
Mandag ingen billeder.


________________________________-


I dag en kølig morgen, hvad billedene viser.

Jeg har brugt dagen på at gøre lidt rent i køkkenet. Det ligner noget, jeg ved ikke hvad. Jeg bliver dog ikke færdig i dag, for telefonen har kimet ret så mange gange. Jeg må se hvor meget jeg kommer igennem i morgen formiddag.
Til slut lige et kig ind i dueslaget.


Det er hvad det kunne blive til i dag.

Håber i alle har haft en god søndag- mandag og tirsdag.5 kommentarer:

 1. Noget af en forskrækkelse I der fik. Heldigvis er operationerne blevet mere skånsomme nu, hvor der bruges kikkertoperationer i stor udstrækning. Det ser rigtig køligt ud på morgenbillederne.

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder med kig gennem træerne. Det var synd, du skulle have en så grim forskrækkelse! Håber, du har det bedre, og at operationen afhjælper problemet.
  Venlig hilsen Linda

  SvarSlet
 3. Usch, vilken hemsk upplevelse! Krya på dej!

  SvarSlet
 4. Takker for jeres venlige kommentar.

  SvarSlet