torsdag den 18. august 2011

Stenbræk.

For 2 - 3 år siden fik jeg min mand til at tage traktoren og køre noget jord om til gårdspladsen, så vi kunne lave en høj for at skjule noget af det høje græs imellem træerne. Vi kan nemlig ikke komme til med havetraktoren. Jeg plantede Stenbræk i højen selv om jeg ikke var sikker på, at de ville gro der. De gror fin og de har aldrig været så frodige som i år. Det er nok fordi vi har fået al den regn. Det er åbenbart ikke så skidt, at det ikke er godt for noget.

Stenbræk.Stenbræk.


I dag har vi haft gæster. 1½ time i formiddag og i et par timer i eftermiddag. Rigtig hyggeligt. Det skal der jo også være tid til.
Jeg fik dog klippet meget ned i det lille staudebed i forhaven, Fik et par stauder bundet op, luget og kultiveret. Gangen fik jeg også givet en omgang med hakkejernet og revet, så nu ser det da rimelig ud igen.


Det lille staudebed i forhaven.


Vi har et "hængeparti", som vi gerne skal have til at se pæn ud til den 23. til havevandring. Det er et stykke som vi tidligere har haft kartofler i. Forsøgt at sætte stiklinger fra diverse buske m. m. Stykket har så ellers bare fået lov til at gro efter. Min mand ordnede noget af stykket i går, og for at der ikke  skal være sort jord, så har jeg lagt tre fliser og " plantet" krukker på fliserne.


Tre krukker.


Sct. Hansurt er ved at være fine nu. Her er der en der får hvide blomster.


Sct. Hansurt.
5 kommentarer:

 1. Det ser jo' godt ud, det er altid sjovt med gæster i haven ;)
  go' weekend

  SvarSlet
 2. Så velstelt og pent! heldige de som kan vandre i hagen deres :)
  Ønsker deg god helg

  SvarSlet
 3. Dere har en så utrulig vakker hage, vellstelt og pent, ha en trivelig helg, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlet
 4. Takk for en hyggelig hagevandring, jeg har kost meg. Ser frodig og fint ut hos deg. Hva er det for små kasser du har ved staudebeddet? Ser nesten ut som små balkongkasser i sement. Likte dem. Og dammen, og elefanten, tenk, ha en egen elefant i hagen! Din ugle med hengeplante var ekstra stilig, den skulle jeg gjerne hatt i min lille hage og, den får plass, verre med en elefant.
  Lykke til den 23.e :)

  SvarSlet
 5. Tak til alle for jeres venlige kommentar.
  Mia. De små kasser du skriver om er små aflange cementkasser, som vi har haft i mange år.Jeg er rigtig glad for dem. Et par stykker af dem er desværre ved at gå i stykker.

  SvarSlet