onsdag den 3. august 2011

Klokkeranke.

Klokkeranker har vi ikke haft tidligere. Det har vi i år takket være vores datter. Hun havde fået tre i overskud, så dem fik vi og flere andre sommerblomster. Vi er meget spændte på hvordan Klokkerankens bomster ser ud.

Tre Klokkeranker i baggrunden.Klokkeranker fra en anden vinkel.Klokkeranke med knop.


Ærteblomsterne står nu ret så fine med deres mange blå blomster. ( også en foræring og ligeledes blomsterne på de tre næste billeder)


Ærteblomster - Lathyrus.Blandet sommerblomster.Blandet sommerblomster.Blandet sommerblomster.


I dag har jeg ikke fået lavet så meget i haven. Jeg nåede kun lige hjørnebedet. Vi har et par børnebørn på ferie, og har haft gæster hele eftermiddagen, Rigtig hyggeligt. Det er der altid tid til. Havearbejdet løber ingen vegne....
Jeg fik også pottet nogle få planter. Da jeg hentede jord i en jordstak, som vi har nede i marken, for at kunne potte planterne, stødte jeg på den her lille bille. Jeg har ikke set en sådan tidligere. Er der nogen som kan fortælle mig, hvad sådan " en fyr" hedder. Smuk var den med den blå farve.


Bille..????

5 kommentarer:

 1. Selv når du ikke er flittig, får du alligevel lavet en del :-)
  Jeg kender ikke den lille blå fyr, men den er da lidt fascinerende.

  SvarSlet
 2. Jeg kender desværre heller ikke din blå fyr :-)
  Men der er da fuld gang i dine klokkeranker, det bliver spændende at se blomsterne. Jeg har ikke sået nogle, så jeg nyder jeres på bloggene.
  Det var dog en fantastisk stor, er det banan-palme, som du har baggrunden?

  SvarSlet
 3. Guten Morgen, ich bin zum ersten Mal hier! Du hast einen wunderschönen Garten, und sogar Rehe hinter dem Zaun. Bei mir kommen sie direkt in den Garten, wir können keinen Zaun s tellen. Sie fressen uns die Rosen und weitere Pflanzen ab. Noch hält es sich in Grenzen!

  Einen schönen Sommer wünscht Sigrun

  SvarSlet
 4. Tack själv! Kul att du tittade in!
  Kram Lily

  SvarSlet
 5. Tak til alle for jeres venlige kommentar.
  Hanne i haven. Ja det er en Banan-palme.

  SvarSlet