mandag den 15. august 2011

Holdeplads.

Nu har jeg vist billeder af de tre åbne haver.
Nu lidt om vores egen have.
I aften har jeg været ude og slå noget høj græs for at lave en holdeplads til de der kommer forbi den 23. aug. hvor her skal være havevandring. Græsset skal slåes et par gange inden da, så kommer det nok til at se ordentlig ud.Til højre for vejen  holdeplads.


I dag har vi endelig haft en rigtig fin solskinsdag, så jeg har været i haven hele dagen for at få bugt med noget af ukrudtet. Der var efterhånden blevt et bunddække af græs over alt. Nu er det luget væk i det største bed i forhaven.
Billederne er taget i aften, så de er blevet noget uklare.


Staudebed.Staudebed.

Stauderne er ved at være på retur. Jeg håber de holder til d. 23.  Måske kan nogle af Efterårs Asters nå at komme med blomst. Det håber jeg..... Jeg kan kun vente og se.Stauderne er ved at være på retur.
7 kommentarer:

 1. Ja det har heldigvis været dejligt vejr i dag, så vi kan få fjernet noget af al ukrudtet, som er skudt op under regnvejret, men det er nu lidt vådt endnu. Vi håber på godt vejr i morgen igen, så vi kan få gjort klar til åben have.

  SvarSlet
 2. Takk for hyggelig kommentar hos meg. Her hos oss har det regnet i hele dag. Håper på litt sommer fremdeles vi er jo bare midt i august. :)

  SvarSlet
 3. ja... det er endelig skønt med lidt solskin, og ikke mindst tørvejr. Vi må håbe at det holder indtil alle åben haver i uge 34 ;)

  SvarSlet
 4. ¡Hola!gracias por su comentario,saludos desde España.

  SvarSlet
 5. For en nydelig header, have med
  rådyr i bakgrunnen var virkelig
  vakkert!

  TINTIN

  SvarSlet
 6. Vilka fina bilder du visar
  Ha en bra dag

  SvarSlet
 7. Tak til alle for jeres venlige kommentar.

  Velkommen til ny medlemmer som fast læser. Det glæder mig.

  SvarSlet