mandag den 8. august 2011

Engletrompeter.

Nu har vore Engletrompeter fået ret så mange blomster, men blæsten har væltet dem indtil flere gange med det resultat, at rigtig mange blade og blomster desværre er faldet af.

Engletrompeter.

I dag har det bare regnet og regnet. Sagt på godt gammeldags jysk. Rigtig træls.


Regn. Der er bare åbnet for "sluserne".


Nu er der flere af de høje stauder der har fået blomst.

Hver morgen når vi får vores morgen kaffe plejer duerne at gå rundt på gårdspladsen. Det gjorde de så ikke i dag, måske p. g. a. regnvejret. Jeg opdagede, at de sad på staldbygningens tag, så jeg tog kameraet og forsøgte at tage et billede. De opdagede mig og fløj straks, så billedet blev ikke særlig god, men jeg indsætter det nu alligevel.


Duerne forlader taget.


I år ser det ud til, at Dunhammer KUN kommer med 1 blomst.


Dunhammer med KUN 1 blomst.

11 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, du synes det er træls med regnvejret, især når du har smukke engletrompeter, som vælter ned på jorden, det er rigtig ærgerligt.
  Vi har ikke fået så meget regn her på Samsø, kun enkelte byger, det er fint med mig.
  Fine billeder.

  SvarSlet
 2. Beautiful flowers & I love your lil pond :)

  SvarSlet
 3. Takk for kommentar på bloggen min. Dine blomster er vakre!

  SvarSlet
 4. Se positiv på regnvejret :) du slipper for at vande krukkerne ;) flotte blomster :)

  SvarSlet
 5. Ja, her regner det også, og regner, og alting svupper efterhånden. Det er trist når tingene vælter og bliver ødelagt. Jeg er lidt urolig for alt den blæst de har lovet i aften.
  Lad os håbe at dine engletrompeter får lov at blive stående :-)

  SvarSlet
 6. Tak for dit besøg og kommentar på min blog!
  Jeg kan godt forstå at din have er dit paradis! Udsigten til kronhjortene og hønsene er jo helt fantastisk! Og med vannbassin lige ved side af... sådan en udsigt skulle jeg meget gærne ville have.
  Min svigermor fortæller mig om alt regnet i har fået i det jyske i sommer. Man kan også fornemme på din blog, at det passer.
  Dejlig blog du har, har lagt mig ind som fast læser og tilføjet den på min egen haveblog; http://thegreengardengate.blogspot.com/
  Håber du får en solrig uge!

  SvarSlet
 7. Hej! En liten hälsning från Sverige och ett tack för att du tittade in på min blogg och lade en söt kommentar. Jag blir alltid så glad när nya hittar in till mig. Speciellt när det är danskar!! Hela min familj är dansk. Och vad jag förstår så finns det inte så många danska bloggar. Din trädgård är verkligen ett vackert paradis, och dessa skyfall måste ställa till en hel del. Jag kommer gärna igen!
  Kram Pia i Ateljé Skogslyckan

  SvarSlet
 8. Hej! Vad kul att du hittade till min blogg, tack för kommentaren, min första ickesvenska! Jag tittar gärna in till dig igen, ska ta mig tid att kika igenom de gamla inläggen!

  mvh

  louise

  SvarSlet
 9. Jättefina blommor, underbar änglatrumpet.

  SvarSlet
 10. Tak til alle for jeres venlige kommentar.

  Velkommen til de ny medlemmer, som fast læser på min blog. Det glæder mig.

  SvarSlet
 11. I love your pond! Beautiful swan too.

  SvarSlet