mandag den 1. august 2011

Gul Solhat.

I går så det ud efter regn, men vi fik ikke en dråbe selv om vi godt kunne have brugt noget vand.

Jeg vil begynde med at vise et billede af Gul Solhat. Jeg har plantet et lille bed til med den. Billede af bedet kommer en anden gang.


Gul Solhat.


I dag har jeg luget og kultiveret lidt rundt omkring i bedene.
Kanterne skal kantes, men det skal min mand gøre. Jeg kan bare ikke klare at lave en lige kant. Jeg holder mig til de runde og buede kanter.


Bag ved hønsegården og drivhuset.


Her er det bedet bag ved hønsehuset, der er ordnet. Engletrompeterne vokser godt. Abernes Skræk bliver hvis desværre ikke til noget, der er ikke meget der er grøn på den.Bag ved hønsehuset.


Et stykke langs med den nylavede sti er også blevet gået igennem. Jeg glæder mig til at Kannerne kommer med blomst, men det varer nu nok et godt stykke tid endnu.

Et stykke langs med stien.


Det store stykke græs nede bag ved indhegningen til Kronhjortene fik jeg klippet i går aftes. Stykket kan benyttes af de der har autocamper, men vi bor helt der ude hvor kragerne vender for ikke at få sand i øjnene, så det er nok derfor ingen finder vej her til.


Græs arealet der kan benyttes af autocamper.

Skilt der viser hvor.


Skilt, postkasse, selvbetjening.


7 kommentarer:

 1. Hvor har du været flittig igen. Dejligt med alle solhattene, der blomstrer nu :-)

  SvarSlet
 2. Det ser ikke godt ud med Abernes skræk, til gengæld er jeg imponeret over dine engletrompeter, har du dem plantet direkte i jorden?

  SvarSlet
 3. Høneballehaven. Ja de er plantet direkte i jorden. Det er første gang vi forsøger det. Vi har også nogle i krukker, så får vi se hvad der er bedst.

  SvarSlet
 4. Det er ja da imponeret over, jeg plejer at have nogle i krukker, der er de ikke en gang særligt kønne. Der går insekter i dem og de blomstrer meget sent, så sent at jeg knap har fornøjelse af blomsterne.

  SvarSlet
 5. Your flower beds are so beautiful.I love the whites and reds. The roses along the fence are so pretty.

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder du viser fra din have, og jeg holder meget af den gule solhat!

  SvarSlet
 7. Tak for alle jeres venlige kommentar.

  SvarSlet