onsdag den 17. august 2011

Georgine.

I dag fik jeg en overraskelse. En af mine Georgine kom med en blomst i dag. Den 14. aug. kom den med en hel anden farve blomst. Det er første gang, at vi har en Georgine der kommer med to forskellige farve blomster. Vi har ellers haft Georgine i mange år.

Georgine d. 14. aug.Den selv samme Georgine i dag med den farve blomst.


Vi har igen i dag været heldig med vejret. Solskin hele dagen, så der blev fjernet en del ukrudt, men vi har nu lang vej igen, inden vi er igennem hele haven. Min mand fik luget ved havebassinet i baghaven.


Havebassinet i baghaven.


Jeg fik kantet, luget og kultiveret ved havebassinet i forhaven. Det tog næsten hele dagen, da der var et bunddække af græs over det hele p.g.a. al den meget regn, som vi har fået. Rigtig træls. Nu er det meste da væk.


Havebassinet i forhaven.


Lidt godt er der da når det regner, så er vi fri for at fylde vand i fuglebadet.


Fuglebad.


Valmuerne står med deres frøkapsler. Jeg har ikke fået fjernet dem alle og nu kan jeg se, at de jeg ikke har fået væk har åbnet kapslerne og smidt frøene, så der bliver nok mange små Valmuer der skal fjernes næste år.


Valmue kapsler.


Igen er jeg stødt på et par små svampe. I dag på jorden ved en træstub. Nok fordi vi har fået al den regn.


2 små Svampe.


Nu er der ved at være gang i nogle af Husløgene som jeg for et stykke tid siden satte ved en trærod.


Husløg ved trærod.


Her i sommer har vi kun set ganske få Sommerfugle. Jeg havde lige hentet kameraet, da jeg opdagede en lille gul Sommerfugl. Jeg var så heldig at få et billede af den.


Lille gul Sommerfugl.


Vi fik også gjort ren rundt om Snehvide og de syv små dværge.
Snehvide og de syv små dværge.

7 kommentarer:

 1. Hello, I'm sorry I don't understand everything here but the photos are lovely and your garden is beautiful. Thank you for visiting! Georgianna

  SvarSlet
 2. En sån fin dahlia, de är lite lustiga...gör som de vill.

  SvarSlet
 3. ...att det var kul att du hittade till mig, hoppas det är OK att jag anmäler mig som framtida följare till din blogg!?
  Härliga blommor du har och som oss alla trädgårdsfans så har du också många rabatter - och så har du dessutom hund! Ett stort plus!!
  Själva är vi just nu hundlösa efter att vår älskade lilla Lancashire Heeleer tik på 16,5 år fick sluta sina dagar i slutet på juni. Känns väldigt tomt och trist (taxen vi hade innan blev 18 år), så trots att vi bestämde oss för "aldrig mer" så kanske, kanske......

  SvarSlet
 4. Førr en vakker have du har, helt nydelig, og den dammen var så stor og fin, takk for kommentar hos mæ, ha en fin dag, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlet
 5. det er sjovt med geoginen hvordan den skaber sig :) lutter overraskelser

  SvarSlet
 6. Så pent det ble! Godt når en slik jobb er gjort. Hyggelig du likte awarden, samt å se at du følger bloggen min, velkommen skal du være :)

  SvarSlet
 7. Tak til alle for jeres venlige kommentar.

  SvarSlet