fredag den 28. marts 2014

Overskyet, blæsende og koldt.

En grå og overskyet dag at vågne op til. Kun 4 graders varme da kl. var 6,30.

Jeg havde bestemt mig for at blive hjemme fra Brørup marked i dag. Doris havde ellers lovet at hun ville køre, men der sker ikke det helt store når ikke solen skinner. Nej det var bedre at blive hjemme og få lavet noget i haven. Det blev dog ikke til så meget. Jeg stoppede kl. 15. Det blev simpelthen for koldt.  Vi fik kun set ganske lidt til solen over middag.
Jeg fik ordnet rundt ved hønsehuset for anden gang. Der var kommet en hel del ukrudt. Bare med at få det væk før det bliver for stort. Det pyntede da.
Påskeliljerne langs med græsplænen på den anden side fik også en omgang.I gårdspladsen fik jeg kun gjort ren i hjørnet ind til karporten.

Før.


Efter.


Lidt flere blomster billeder.
Det vælter frem derude.

Vintergrøn i tre farver.
Slutter i dag af med et billede af en due på frierfødder.
Ønsker alle i blogland en god fredag aften.
4 kommentarer:

 1. Que lindas fotos, flores e cores aqui! beijos,lindo fim de semana! chica

  SvarSlet
 2. Godt du blev hjemme, der er ikke meget ved at stå på torvet i sådan en kulde. Her kom lidt sol efter kl. 15, men varmt var de tikke.

  SvarSlet
 3. Hej Åse!
  Hvor ser det godt ud det du går og laver, og jeres have-del ser helt enorm stor ud. Hvor er duerne altså kære, et herligt syn af det kurmageri:-D
  I går fik jeg også plantet vinca et sted de kan have frirum til at boltre sig, håber de vil, og du har ret der var bidende koldt at have hænderne i jorden.
  Ha en god weekend hilsner fra Anette

  SvarSlet
 4. Takker for jeres venlige kommentar.
  Ha´ en god weekend.

  SvarSlet