onsdag den 7. august 2013

Kort indlæg.

Morgen billeder.

Himlen var blå med en hel del skyer.
Fint vejr hele dagen.
Hjortetaktræ.


Akita som altid med, når der skal vandes og fodres.


Katten håber hvis på fugle steg...


Duerne nyder det fine solskinsvejr.

I dag bliver det et meget kort indlæg. Sidst på formiddagen fik jeg luget det halve af det jeg manglede i gårdspladsen i går. Jeg fik ikke taget billeder.
Over middag har jeg været i gang med at potte nogle få planter. Hvis de kommer til at se ordentlig ud til fredag aften, så skal de op til en hvor havekredsen har et arrangement. Vi er blevet spurgt om ikke vi kan komme med nogen have figurer og evt. nogle planter. Have figurer har jeg lovet vi kommer med. Planter kun hvis de kommer til at se nogenlunde ud. 
Omkring kaffetid fik vi gæster. En af Erhardt tidligere arbejdskammerater og hans kone overraskede os med et besøg. De kom lige fra en tur til Tyskland. Altid dejlig med sådan en overraskelse.

Efter middagsmaden fandt jeg 2 kopi frem af påklædningsdukker,( Jeg samler jo stadig på påklædningsdukker) så børnene kunne hygge sig med at male, klippe dem ud og lave tøj til dem. Det er jo slet ikke noget de har i dag. Det fik de det meste af eftermiddagen til at gå med. Der måtte jo kopieres 2 mere, så de alle 4 kunne få en. Jeg Manglede farver i printeren, så de måtte kopieres på den gammeldags måde.

Her er Kianna i gang med at kopiere
2 , en til Nik og 1 til Nikola.
Så lærte hun også hvordan man kan kopiere uden hjælp af printer/PC.


Nikka i gang med at male påklædningsdukken.


Det er hvad jeg har at byde på i dag.

Ønsker alle her og ude i det fremmede en god aften.6 kommentarer:

 1. Det ser ut som en riktig hyggelig dag :-)

  SvarSlet
 2. Hyggeligt med besøg og hygge med børnebørnene.

  SvarSlet
 3. hyggeligt med de påklædningsdukker og nogen til at lege med dem :) jeg har ikke mine mere, kun nogle meget bitte små nogen jeg engang fandt i en genbrugsbutik da jeg var barn, jeg tror måske de var klippet ud fra postkort fra halvtredserne, den har jeg gemt, for de er sjove :)

  hvor er det billede med katten dog sjovt :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 4. Nej hvor hyggeligt med påklædningsdukker! Det ser man næsten ikke mere!
  Jeg tænkte på dig i dag vi var i Zoo....da vi kom til lamaerne, kom jeg selvfølgelig til at tænke på dig. Sjovt at have så spændende dyr, som man ser i en Zoo!

  SvarSlet
 5. Søde børnebørn du har. De hygger sig rigtigt hos dig- det kan man da se!
  Hilsen
  Jette

  SvarSlet
 6. Takker for jeres venlige hilsen.

  SvarSlet