mandag den 12. august 2013

Flere kraftige regnbyger...

I dag har vi fået flere kraftige regnbyger. Jeg har ellers været i haven for at ordne et lille trekantet bed, der er groet hel efter, men jeg måtte opgive. Jeg kunne kun lige nå at komme godt i gang, så regnede det. Vi kan selvfølgelig godt bruge regnen, men jeg håber da på tørvejr de næste dage.


Regnen styrter ned.


Kort tid efter igen optræk til den næste byge.


Røde montbretia.
Jeg har vist billeder af dem tidligere,
men jeg er så stolt af dem.
Jeg har dem flere steder i haven.


Billedet her er taget kl. 20.


____________________________________

Jeg vil lige tage jer med på en kigger.

Man kan hvis ikke kalde det have men alligevel...
Der er da siddepladser, sandkasse, legehus, hoppepude, gynger, vandhul, bro og enkelte blomster både kunstige og levende.

Billederne stammer fra stedet Søgården Brørup, hvor mor holdt sin 90 års fødselsdag i lørdags.


Kunstige blomster.


Også her.
Dagens billeder.

Ha´ en god aften.


5 kommentarer:

 1. Ja man kan jo ikke både ønske sig regn og så få tørvejr. Her får vi stadig kun lidt regn, men trods alt mere end vi har fået.
  Fint sted din mor holdt sin fødselsdag.

  SvarSlet
 2. Hej Åse.Nu er vejret mere normalt.......vi har været forvent med det gode vejr.Et par småbyger fik vi også idag.Dejligt sted i holdt din mors fødselsdag God aften Jette

  SvarSlet
 3. Først tillykke med din mor,det var i smukke omgivelse hun fejrede sin fødselsdag. Dernæst regn skal der til, bare det så kunne blive om natten,men det kan vi ikke ændre på, men med jeres store have er det nok også dejlig med automatisk vanding ovenfra.Dine montbretia er smukke, og med deres let-hed og elegance pynter de både ude og inde.
  Knus Leila.

  SvarSlet
 4. Her på Sjælland regner det også i disse dage - og ind i mellem ret kraftigt. Kun godt for haven. Bare det ikke tager overhånd.

  /Birgitte

  SvarSlet
 5. Takker for jeres venlige kommentar.

  SvarSlet