onsdag den 21. august 2013

Gråvejr.

Til morgen var her gråvejr. Der var faldet rigtig megen dug, så græsset var virkelig våd. Jeg havde taget sanddadler på, da jeg gik ud for at fodre med det resultat, at jeg måtte skifte strømper da jeg kom ind. 
Et par morgen billeder fik jeg dog taget.


Uden for haven, ved indgangen til holdepladsen
for autocampister, kommer jeg forbi de mange hjortetaktræer.
I baggrunden er der mange springbalsaminer. Et smukt syn.

Der er rigtig gang i solsikkerne. Prøv engang og se hvor høje de er blevet.

_______________________________________________________-

Der blev godt nok ikke havearbejde i dag. Erhardt havde aftalt med hjælperen, at han skulle komme og hjælpe med at rydde op i vore gemmer. Han kan jo ikke selv lave noget.
Vi har for mange år siden handlet med Genbrug/Antik og det blev bare gemt væk i udhuset for mange år siden. Nu ville han så have alle møblerne kigget efter for at se hvor meget der dur. En del er jo gået i stykker. Alt det der står i kasser kan jeg så sortere lidt efter lidt.
Det har vi brugt hele dagen på og dagen i morgen går nok også.

Her vil jeg lige vise et par små fine gamle stole der kom frem i lyset.Efter aftensmaden gik jeg ud i haven for at få et billede af hjortetrøst. Den står så fin lige nu.

Hjortetrøst.


Slutter af med et par aftenbilleder.

Håber i må ha´ en god aften.
2 kommentarer:

  1. Det er mange opgaver du har, spændende med "oprydning" i gamle ting og sager,stolene er fine. Dine solsikker er godt nok store ,her er vores først begyndt at lukke sig op og de er bestemt ikke høje. Håber at din mand har det bedre,godt i kan få hjælp på til nogle af tingene; så må din mand give den "chef" og dirigere slagets gang. :0) Med alt det I har, så er der nok at gøre. Jeg har stor respekt for at du kan få tid til at blogge og dele dine/jeres skønne foto, tak for det. Knus Leila

    SvarSlet
  2. God aften Leila.
    Tak for din venlige hilsen.
    Knus Aase Marie.

    SvarSlet