tirsdag den 6. marts 2012

Solskin men koldt og blæsende.

I dag har vi haft solskin, men hvor har det dog været koldt og blæsende.
Da jeg var ude for at tage solopgangsbilleder opdagede jeg at vandhanen dryppede. Det var en pakning der var blevet utæt. Arbejde til min mand.


Efter morgenmaden gik jeg i haven selv om termometret kun viste 0,5 grad. Det havde frosset om natten. Jeg startede i bedet foran huset i baghaven. Hvor solen var lige på.


FørNu.Før.Nu.Før.
Nu


Se på nedenstående billede hvor blomsterne pibler op langs med stuehuset.
Da jeg skulle op til hønsene med ukrudtet, som jeg havde luget op, var der en høne der var sluppet ud af hønsegården. Hvordan den er kommet ud er et spørgsmål.  Måske er den "fløjet"  over hegnet. Her kan i se hvor meget den på kort tid har nået at sprede. Rigtig træls. Erhardt måtte hjælpe med at få den ind i hønsegården igen. Håber den bliver der.

Her har hønsene travl med at æde ukrudtet.
Duerne er i gang med at finde et eller andet i græsplænen.

For et stykke tid siden købte jeg 4 urtepotter med hvide perlehyacinter.  Løgene fra de 2 urtepotter blev straks sat i en gammel jern gryde sammen med nogen påskeliljer, vintergækker og en enkelt krokus.
De andre løg har jeg nu fundet en plads til.  Nogen blev sat under havelampen.De andre her under hjortetaktræet sammen med nogle vintergækker.Hjortetaktræet er godt på vej.Kl. 14,30 blev det for koldt at være i haven. Jeg gik lige en runde med kameraet. Isen var stadig ikke smeltet på søen efter nattens frost.De lyseblå og lysegule krokusser er nu i knop.
Julerosen, eller er det påskeklokken, står endnu rigtig fin.

19 kommentarer:

 1. Dejlig billeder - og du er flittig trods det kolde vejr - det er jeg mest imponeret over. Du har selvfølgelig også meget at holde, men jeg er en
  kuldeskyer, forstået på den måde, at hvis der er for koldt, bliver jeg indendøre. Fik til gengæld tørret sengetøj i det blæsende vejr.
  Din påskeklokke er så sart og fin.

  SvarSlet
 2. Veldig mange flotte bilder! Jeg likte godt det første her med de trærne..! og den tynne ishinnen på vannet, nydelig! Og den påskeblomsten, så skjønn! =) Og hønene da.. men ser jeg TO haner?? Du verden for en stor og vakker hage dere har!! =)

  Ha en fin uke! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften.
   Ja du ser rigtigt. Der er flere haner imellem.

   Slet
 3. Tak for de fine billeder. Jeg kommer ikke rigtigt i haven, da tiden er knap og jeg synes det er for koldt. I min have er der faktisk heller ikke kommet andet op end vintergæk og erantis. Uh, så koldt! ;O)

  SvarSlet
 4. Jeg må også beundre dig for din flid i denne kulde. Det er ikke mindre koldt i dag, skal jeg hilse og sige. I dag kommer der nok heller ikke sol. Betingelsen for at være ude i den kulde er at arbejde hårdt, og det gør du min sandten også.
  Ja det er en smuk julerose eller påskeklokke.

  SvarSlet
 5. Flotte havebilleder,man kan kun blive glad når man ser din have iver , jeg er ikke i haven, det er for koldt og vådt endnu...

  SvarSlet
 6. Du er dæl'me hurtig ude med kameraet om morgenen :) men gode billeder ;)

  SvarSlet
 7. Härligt med vårbilder från dig. Vad har du för ras på hönsen? Jag har haft höns och en vacker tupp, en skånsk blommig som det kallas. Älskade min fina tupp som tyvärr blev tagen av något annat djur. Ha en bra dag. Kram från Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften.
   Det er hvide sussex høns.

   Slet
 8. Så koselige hagebilder:) Takk for at du stakk innom meg og la igjen en kommentar.

  SvarSlet
 9. Hvor er du dog produktiv trods kulden. Jeg var kun ude i 2 timer i går. Havde taget termoundertøj på under arbejdstøjet, men det var sørme koldt da jeg sad og håndlugede et lille stykke af hækken.
  God dag
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 10. Det er så herlig å se bilder fra hagen din! Ingen snø, en masse vårtegn og flotte bomsterbed!

  Takk for titten. Klem

  SvarSlet
 11. Du står godt nok tidlig op, men det giver jo også en dejlig lang dag. flittig er du også det ser godt ud.

  SvarSlet
 12. Så vakre bilder fra din hage, gleder meg til å se når den begynner å blomstre for fullt:)
  Her er det regn og 5 varmegrader, men det blir mer å mer vår for hver dag:)
  Ønsker deg en fin kveld, klem Hanne

  SvarSlet
 13. Hej. Sikke meget du har fået udrettet i dag. Jeg bliver helt misundelig over at du har kunnet være ude. Her har det sneet og der er helt hvidt udenfor. Rigtig trælst. Derudover er jeg simpelthen blevet så forkølet, så det er vist ind under dynen med mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften.
   Ønsker dig rigtig god bedring.

   Slet
 14. Hvor har du været flittig, og hvor ser det godt ud. Jeg har ikke været i haven endnu, er lidt af en frossenpind. Håber det bliver lunere i week-enden.
  Annette

  SvarSlet
 15. Encore quelques semaines de patience et le Printemps sera là.
  Belle soirée et bravo pour tes photos.

  Roger

  SvarSlet
 16. Tusin tak for til alle for jeres kommentar.

  Velkommen til ny medlem. Det glæder mig.

  SvarSlet