onsdag den 7. marts 2012

Regn og slud.

Gråvejr fra morgenstunden. Over middag regn og hen på eftermiddagen og aften har vi fået slud, så slet intet havearbejde i dag. Temperaturen nåede op på 5 graders varme og her kl. 22. viser termometret o, 7 grads varme.
Stærerne er kommet.Dagen i dag har jeg brugt på næsten ingenting. I formiddags var Erhardt og jeg hjemme hos mor med noget muld til hendes have. Min bror havde fjernet et træ, fyldt med redekasser, i hendes forhave. . ( ses på nedenstående billede) Træet var ved at vælte p. g. a. råd , så det måtte bare fjernes. Der hvor træet havde stået manglede der nu noget jord, og da vi har en stor stak jord liggende lovede Erhardt at komme med noget. Han og min bror fordelte det ud i bedet. I medens talte jeg med mor. Efter en kop kaffe. Hjem og ha` frokost. Ind til Grindsted efter hundefoder og hundekiks. Hvor efter vi besøgte et par genbrugsbutikker i Grindsted. Da der ikke var havevejr kunne vi jo lige køre en tur til et par genbrugsbutikker i Billund. Vi nyder at gå i genbrugsbutikker. Vores datter Vivi opdagede at vi holdt der og hun kom ind og tilbød os en kop kaffe hos dem, hvad vi da sagde ja tak til. Efter 1 - 1½ time hjem.

Her et billede af træet med redekasserne, der nu er fjernet.

 Da vi kom hjem tog jeg trods regnen et par billeder. Jeg skulle jo have lidt til min blog.
Slutter i dag af med et billede af hvide krokusser.


13 kommentarer:

 1. Det har været det samme her, hundene var helt hvide i pelsen når de havde været ude..:-)
  Elefanten får så fin naturlig farve når den bliver våd..rigtig elefantgrå..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg er lidt bekymret for de fugle som troede de skulle bo hos din mor... bare der nu ikke bliver boligmangel i området!

  SvarSlet
 3. Ja hvad med fuglene, flytter I boligen et andet sted hen? Eller kan du sætte den hjemme hos jer selv, det er da et fint stærebo.
  I dag er det bedre vejr her, så nu skal jeg ud og se på det hele og så lidt.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Må desværre meddele at alle redekasserne også var rådnet op, så der var ikke andet at gøre en fjerne det hele. Godt træet og redekasserne holdt så længe far var her.
   Mor vil nok ikke mangle dem. Hun synes at bedet er blevet meget finere uden, så det kan jo ikke være bedre.
   Fuglene finder nok en ny bolig. Det er jo heldigvis tidlig på året.

   Slet
 4. lyder som om at det var en vellykket dag, trods det dårlige vejr :)

  SvarSlet
 5. Hej!
  Tack för titten hos mig, vad fint du har på din blogg!
  Härligt att vi nu går mot vår/Marie-Louise

  SvarSlet
 6. Det var dog nogle gevaldige svampe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften.
   Svampene er af beton så de er frostsikre, og de holder farven.
   Svampene er noget af det som vi sælger.

   Slet
 7. Dejlige billeder du viser, Landbohave, og tænk at stærene er kommet. Dem ser vi mærkelig aldrig her ved Liseleje. Jeg holder også meget at at besøge genbrugsbutikker, som du gør.
  Ha' en god aften!

  SvarSlet
 8. Szkoda, że drzewo z domkami dla ptaszków musiałaś usunąć, ale myślę, ze znajda sobie nowe domy. Dziękuję za wizytę i pozdrawiam serdecznie. *** Det er en skam, at træet huse til fugle skulle fjerne, men jeg tror, ​​de vil finde sig nye hjem. Tak for dit besøg og hilsner.

  SvarSlet
 9. Genbrugsbutikker - det er skønt :o) Jeg elsker at gå rundt og 'snuse'... det ku jo være de havde noget man ikke ku undvære ;o) Fandt I noget spændende I alle de butikker???
  Dejlige billeder - tak for kigget...

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften.
   Ja jeg faldt da for en kasse med kunstige blomster til biksen. Der kommer et billede af den på bloggen i dag, og så fandt vi et bord. Også til biksen. Der kan sidde 6 og drikke kaffe ved bordet. Det er bedre end små kroborde.

   Slet
 10. Takker alle for jeres søde kommentar.

  SvarSlet