tirsdag den 13. marts 2012

ÅH altså den blæst...

Nok har det blæst i de sidste 3 - 4 dage men slet ikke så meget som i dag. Jeg er rigtig godt træt af at det skal blæse sådan.
 Ingen sol fra morgenstunden. Kl. 8 så himlen sådan ud.Kl. 11 kom solen igennem.Her har jeg forsøgt at tage et billede af hvor solens stråler rammer vandet. Det så rigtig smukt ud. Jeg kan desværre ikke vise hvordan det glimtede i vandet.

Solens stråler glimter i søen.Vores private vejrmelding.


Jeg fik ikke lavet så meget i haven i dag. Det var alt for koldt.
Jeg fik kun ordnet rundt om søen i forhaven. Fik klippet nogle græs ned men måtte hele tiden passe på, at afklippet ikke røg i søen.  Luget rundt ved elefanten og ved skiltet KIK IND. 


Før.Efter.Før.


Efter.


Et kig ud over søen fra 2 sider.Heldigvis fik vi besøg at tre gode markedsvenner, så vi hyggede os inden døre over en kop kaffe og en god snak.

Da de var kørt gik jeg i gang med at luge og kultivere rundt ved elefanten og skiltet. Det blev kun ved det. Jeg havde ikke lyst til mere i dette blæsevejr. Håber på bedre vejr i morgen.

Før.Efter.Før.Efter.

Jeg er nu halvvejs igennem haven, så det går da den rigtig vej. Håber på at komme igennem hele haven før påske. Hvis altså vejret vil...

I stedet for havearbejde gik jeg en tur op i marken for at se til hestene.På vejen hjem lige et kig på kronhjortene.
Selvfølgelig var Akita med i marken.14 kommentarer:

 1. Det er godt nok et skønt egern, og sikke en hat ;-)
  VH Nina

  SvarSlet
 2. Jeg synes godt nok du er flittig. Krydser fingre for nogle dage uden for meget vind.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Hej. Jeg synes også, at du er flittig, tænk, at du når så meget. Der har også været en bidende kold vind her i dag, så jeg var ikke særlig fristet til at komme ud i haven!
  Jeg vidste ikke, I havde heste?

  SvarSlet
 4. Den elefanten din skulle jeg gjerne hatt her i hagen :-)Det har blåst så fryktelig her også i dag. Blir lei av den vinden hele tiden ja. Du har fått luket masse allerede. Her er det forsatt snø i store deler av hagen.

  SvarSlet
 5. Du har jobbat på bra i din have! jag blev förtjust i den lilla ekorren på väderstationen din. Så söt. Härligt med lite riktiga vårbilder och en elefant minsann. Kram Pia

  SvarSlet
 6. Hold da op et par smukke heste - især den mørke... en rigtig arbejdshest :o)
  Jeg synes du har været meget flittig, og 'diamanterne' i søen kan man sagtens se... det ser godt ud :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 7. Jeg er også dygtig træt af blæsten, man bliver helt kulret af den. Vi havde i det mindste solskin også, det hjalp da lidt, men kun lidt.
  Du får da alligevel udrettet en hel del trods blæst og kulde.
  Søde heste dem har vi da ikke set før.

  SvarSlet
 8. Ja det var en kold omgang også her - først da solen endelig brød igennem, var det værd at gå udenfor. Jeg synes også at du er meget flittig, jeg er slet ikke kommet så langt.

  SvarSlet
 9. Ja den blæst kan ikke være bekendt ikke at tænke på os havefolk!

  Smukke heste :0)

  Kh Marlene

  SvarSlet
 10. Mon ikke du nok skal nå det hele før påske med den fart du har på, selv på trods af vejret.. Dejlige billeder og heste
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
 11. Hej:)

  Tak for dit hyggelige indlæg, jeg er også noget så træt af det her efterårvejr i marts. Men dejligt, når det kan ses, alt det havearbejde man fik udført!!
  Igår skinnede solen et par timer, jeg kan love for, humøret steg og der blev arbejdet i haven! Nu er mit drivhusgrund klar og drivhus bestilt. Jeg er helt høj af lykke og om et par uger kan jeg være ligeglad med vejret, når jeg alligevel vil kunne sidde i læ og nyde livet gennem drivhusets glasrude:)

  SvarSlet
 12. I dag er der heldigvis ingen blæst. Hvor er de flotte de heste. Billederne er drømmedejlige. God havedag til dig.

  Kh Margrethe

  SvarSlet
 13. Ja, det er godt når solen skinner! Her er det også sol, men med en blæst de siste dager, som gjør at det er rent kaldt å være ute allikevel.

  SvarSlet
 14. Stor tak til alle for jeres søde kommentar.

  Jeg er bare så glad. Jeg har netop set, at jeg nu har 2oo faste medlemmer. Det er helt overvældende.
  Da jeg oprettede min blog for omkr. 10 mdr. siden troede jeg slet ikke, at nogen ville kigge... Tak til alle faste medlemmer og tak til de der bare lige kigger forbi.

  SvarSlet