lørdag den 18. maj 2013

Hvem kan fortælle navnet på denne plante???

Erhardt ville bare til Kræmmermarked i Tørring, selv om han  lige var kommet hjem i går efter en 5 dages tur med kemo behandling. Vi måtte dog også køre hjem igen godt middag, så vi skal bestemt ikke til Tørring i morgen. 
Jeg fik ikke lavet så meget i haven i dag. Kun ganske få duftliljer kom i jorden. Nu mangler jeg KUN knoldbegonierne. De skal gerne sættes i vand i morgen.

Tulipanerne er nu udsprunget. Vi har dem rundt omkring i haven. Her kommer billeder af nogen af tulipanerne.

Et kig ind til duerne.
Jeg har lige fodret dem.


Et smukt syn når vi kigger ud over marken. Desværre har vi også fået rigtig mange mælkebøtter ind på græsplænen og i staudebedene, men det er jo ikke til at undgå med alle de mange tusinder der findes på marken.
I haven er der ny planter der springer ud hver eneste dag.

Rosenmandlen.


Nærbillede.


Spirea ved at komme med blomster.


Anemoner.
Dem købte jeg sidste år.


Hvem kan fortælle navnet på denne plante.
Også en jeg købte sidste år.

???

Til sidst et billede fra søen i forhaven.God pinselørdag aften til alle.

7 kommentarer:

 1. Erhardt får lige afprøvet, hvad kræfterne kan holde til. Flot gul mark, selvom den også sender tusindvis af fræ ind i jeres have, Din blå plante tror jeg er en fjerbuskhyacint« (Muscari comosum 'Plumosum' - jeg havde den nemlig selv for nogle år tilbage.

  SvarSlet
 2. Den fyldte perlehyacint er som Marie skriver. Jeg har den selv i haven.
  Fryd jer over de millioner af insekter, der får deres første nektar fra mælkebøtterne. Og så har frøet kun ganske kort holdbarhed fra modenhed til de dør. Det er kun en lille del der finder et sted at spire.
  Anne Marie

  SvarSlet
 3. Godt i kom afsted, Erhard er nu "Sej" syntes jeg. Og det var også godt i kom hjem igen og kunne nyde det gode vejr og du fik taget nogle fine billeder. Hvor er den smuk, den ukendte :)
  Rigtig god pinse til dig og Erhard.
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Sikke mange smukke blomster, og mælkebøtterne er da et eventyrligt syn! Jeg tror din blå blomst er denne perlehyacint - Muscari 'armeniacum Blue Spike'. Men ingen tvivl om at det er en perlehyacint :)
  God pinse til dig og din seje mand.
  Helle

  SvarSlet
 5. Hvor er den smuk, din rosenmandel - er det en busk eller et træ? Sejt at din mand var klar på et plantemarked så hurtigst, alt tæller jo, også selvom det kun er et par timer.
  Er det et tilbagevendende marked i er på i Tørring?
  Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften Heike.
   Tak for din hilsen. Jeg må være dig svar skyldig. Vi har haft den i mange år, og den er endnu ikke ret høj, så jeg ved ikke om det er en busk eller om det bliver til et træ med tiden.
   På markedet i Tørring har vi 3 faste stande på nuværende tidspunkt. Vi kan desværre bare ikke komme der hver lørdag/søndag, men vi har nogen til at passe det, når vi ikke kan komme.
   Hilsen Aase Marie.

   Slet
 6. Takker for jeres søde kommentar.

  SvarSlet