mandag den 27. maj 2013

Græsslåning.

I dag har vi haft rigtig havevejr. Det har jeg benyttet mig af. Jeg har været i haven næsten hele dage. Kun afbrudt i en times tid hvor vi fik gæster. Hyggeligt når der sådan dukker uventede gæster op. 
I formiddag fik jeg nippet mange visne tulipanhoveder af. Luget og kultiveret i det meste af baghaven ud mod pladsen hvor autocampisterne må overnatte. Jeg fik også sået lidt blomster frø. 
Jeg har fundet en masse gamle frø frem. De skal i jorden i bedet nede hvor vi har de store keramik krukker. Jeg håber på, at nogle af frøene kan spire. Den anden dag købte jeg en del ny blomster frø. De skal jo nok komme. Det vil jo være kedeligt, hvis nu de gamle frø slet ikke vil spire, så jeg blander ny og gamle frø.

Frøene jeg har sået i dag er nu sået et helt andet sted. Røde solsikker er sået langs med hønsehuset. Håber de kommer til at dække den kedelige væg.

Ny frø.

Solsikke er sået op mod væggen her .Gamle frø.

Blomsterkarse er sået helt tilbage bag mod træerne bag ved renser på nedenstående billede.

Dette har også fået en omgang lugning/kultivering.

Her er luget og kultiveret.


Erhardt og hjælperen har i dag hentet ny rem til min havetraktor. Efter kaffetid gik jeg så i gang med at slå græs. Det var godt nok blevet lang. Jeg blev ikke færdig til spisetid, så jeg gik ud igen og blev ved til kl. var 21,30. Nu mangler jeg ikke ret meget.

Her er hvad jeg nåede.

Holdepladsen til autocampisterne.


Langs med stalden og ned til Ribe Landevej på begge sider af vor privatvej.
Vi har forresten fået knust asfaldt på vejen i dag. Vejen var fuld af huller.
Nu håber vi på at dette hjælper.


Her har jeg slået græsset over for forretningen.
Der kan evt. kunder holde.


Og hele vejen ned til naboskellet.


Der er en duft at jeg ved ikke hvad.
Nu blomstrer syrenen.

Til slut nogle aftenbilleder.


Håber i har haft tid til at nyde det fine vejr i haven.


3 kommentarer:

 1. Det er altid så spændende når man sår ting :) Jeg elsker solsikker, og har købt en blandet dåse i aldi med alle mulige slags i. Gad vide om der også er fine røde som dine? Hvis ikke så må jeg nyde billeder af dine lidt ekstra meget :)

  Kh Marianne

  SvarSlet
 2. Det var en skøn dag i går, og du nåede en masse, kan jeg se. Det bliver flot, når der kommer blomster af alt det, du har sået.

  SvarSlet
 3. Marianne og Lisbeth tak for jeres søde kommentar.

  SvarSlet