tirsdag den 15. maj 2012

I dag har jeg ikke nået noget i haven. I formiddags til Grindsted Sygehus for at få taget ny blodprøver. Derefter lige ind i REMA 1000 for at købe katte foder. Heldig at vi kom der ind i dag, for vi fandt plantemærker. Nu kan jeg få sat navn ved planter og buske efterhånden som jeg finder ud af hvad de hedder.
I eftermiddags fik vi gæster.
Bagefter var vi på et kort besøg hos Doris & Frank. Hjem og lave aftensmad.  Vi var kun lige blevet færdige med at spise, så fik vi igen gæster, så kun få billeder i dag.

Morgen.

Engang sidst på eftermiddagen trak der mørke skyer op.
Jeg nåede lige at få et par billeder før vi fik en ordentlig tordenbyge.


Regnen stod bare ned i stænger. I løbet af et kvarter så der sådan ud på gårdspladsen. Det var lige før vi kørte ud til Doris og Frank.Slutter i dag af med billeder af tre forskellige vortemælk.

8 kommentarer:

 1. Skyvejr er godt fotovejr! Flotte billeder, og hvor yndige vortemælk er ! Skønt med alt det hyggelige selskabelighed :-)

  SvarSlet
 2. få nu ikke stress med alle dine aktiviteter :) det kan godt være at man lige skal kikke forbi Rema efter "lidt" flere plantemærker :)

  SvarSlet
 3. Skønne tordenbilleder:O).
  Imponerende alt det du når i løbet af dagen.

  GO`DAG.

  SvarSlet
 4. Travl dag ser det ud til. De plantemærker ser fine ud, kan man skrive på dem og bliver det man skriver der?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man kan skrive på dem. Jeg bruger IKKE blyanten der følger med skiltene, for så kan skriften bare fjernes. Jeg har købt en pen/blyant ved boghandleren der kan skrive på gl. plastik pasienner, så den bruger jeg også på de ny skilte. Det holder på pasiennerne, så det gør det nok også på disse plantemærker. Det satser jeg på.

   Slet
 5. Hej. Hold da op sikke en hektisk dag. Bliver helt forpustet. Jeg synes, billederne lige før tordenvejret har et utroligt flot lys. Det er ret godt taget. Jeres kamera må være et godt ét.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det smukt og veltrimmet ud.
  Vortemælken er så dejlig.

  SvarSlet
 7. Takker alle for jeres søde kommentarer.

  SvarSlet