lørdag den 21. marts 2015

Regn - regn - regn.

6 grader og stile vejr, men jeg skal da love for, at det op af dagen  begyndte at blæse ret så meget.

Jeg gik ud for at tage nogle få billeder, kl. var 7,50 og det regnede ret så meget, så kun får billeder.


Da jeg ikke fik taget flere billeder, vil jeg i stedet vise en af mine store havefigur (ny i beton og frostsikker), som jeg sælger.
Ny pris kr. 3000,-  men jeg har jo brugt den til udstilling så prisen er sat ned til kr. 1700,-Jeg har nydt hele dagen på Tørring Antik og Kræmmermarked sammen med alle de andre kræmmer.

Da jeg kom hjem nåede jeg lige at få nogle billeder af solens sidste stråler. Solen KOM igennem lige før det blev aften.
6 kommentarer:

 1. Kære Aase Ja vejret indbyder ikke til det store have atbejde. Her på Amager har det også både regnet, sneet og været blæsende med frostvejr. Nu vil vi godt have lidt varmegrader. Det er ellers en flot figur du sælger. Kunne være flot i mit rosenbed, men der er lidt lang transport. Dejligt at se dine Kejserkroner er på vej op, mine har først lige stukket hovederne op af jorden. God søndag. Kh Tina

  SvarSlet
 2. Hej Aase, den havefigur er da vel nok smuk..den ville være flot i min have, desværre er min økonomi ikke til det i øjeblikket. Her nåede vi ikke at se solen i går, men både sne og regn det havde vi, så ja tak det vil være godt med et par solskindsdage.
  forsat god søndag til dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 3. Hej Aase, skriver sjældent kommentarer vil dog lige fortælle at jeg nyder dine indlæg og besøger tit din blog, bliv endelig ved, kærlig hilsen Vibe,

  SvarSlet
 4. Hej Åse.Dejligt med noget regn......................for her trænger vi også.
  Flot figur .............men passer ikke lige ind i vores have.
  God aften Jette

  SvarSlet
 5. Også her kom solen lige til sidst, det giver gode billeder, men godt du var på antikmarked for det var ikke vejr at være ude i.

  SvarSlet
 6. Takker jer alle for jeres venlige kommentar.

  SvarSlet