fredag den 13. marts 2015

Kan aldrig få nok....

I dag fredag har formiddagen bare været ret så kold og blæsende. Det var ikke spændende at stå på Brørup marked i dag. Jeg pakkede sammen før middag selv om der var en del besøgende. Jeg frøs og det gjorde de jeg talte med også, så der var ikke ret mange der gad stå stille og kigge.

Her sidst på eftermiddagen kom solen dog igennem, men jeg havde ikke spor lyst til at gå i haven efter formiddagen i Brørup. Jeg nøjedes med at gå en kort runde i haven, da jeg havde fået varmen.

Et par morgenbilleder.Forår.

Rabarberne er på vej.Jeg kan aldrig få nok af de små vintergækker.
Jeg må have nogen med til Ansager, når jeg flytter. Der er stort set KUN græsplæne der ude, så det bliver noget af en opgave at få anlagt have. 
Jeg må bare have blomster i haven.

Vintergækker.

Et par billeder af havens små fugle ved foderbrættet.Kl. 18,15 solnedgang.

5 kommentarer:

 1. Dear Åse - It was just today that I was able to take the time to really catch up on your last post. I send my sincere condolences for the loss of your husband. From reading your blog I understand the love you both had for your beautiful home and garden. I now understand why you are selling. I wish you a speedy sale and a smooth move to the house in town. I am glad to read that you have lots of good support in family and friends. Best regards, Honora

  SvarSlet
 2. Oh dear - translation is difficult and I can see that the comment above is not exactly what I wanted. What I tried to say was that I know you love your house and garden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Good evening Pondside.
   Thanks for your friendly greeting.
   Have a nice evening. M.v.h. Aase.

   Slet
 3. Fine bilder fra hagen din med vårblomster og en flott solnedgang. Vi hadde en strålende dag igår, men det var såpass med tele i bakken at det var få steder jeg kunne luke, og isen har lagt seg igjen både i dammer og på fjorden.
  Ha en fin helg.:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften.
   Takker for din venlige hilsen.
   Her har det været kold og blæsende trods det solen kom igennem.
   M.v.h. Aase.

   Slet