tirsdag den 6. maj 2014

En hare kom forbi.

Jeg vil begynde med billeder taget igennem vinduet i går aftes. Da vi sad og spise aftensmad opdagede jeg pludselig en hare på gårdspladsen. Om formiddagen så jeg, at den løb igennem haven, men da var den hurtigere til at komme væk end jeg var til at få fat på kameraet.
Haren kom hel op til indgangsdøren. Den havde slet ikke travl med at komme væk.

Et par morgenbilleder.


Jeg har kun været i haven i eftermiddag i en times tid, hvor jeg har forsøgt at luge lidt ukrudt væk i et hjørne af staudebedet ud mod vejen. Det er hel tilgroet, men jeg håber da på jeg KAN komme igennem hele bedet i sommer, selv om det ser uoverskueligt ud.
Nedenstående billede viser hvordan det ser ud før jeg gik i gang. Som i kan se er det noget af en udfordring.

Saxifraga.    


Purløg.

Staude valmue.


Hvid viol.


Kornblomst( Knopurt).


Jordbær.


Forglemmigej.

Tulipanerne står da endnu.
God aften.4 kommentarer:

 1. Ja det var da et herligt harebesøg du fik dér!
  Det går hurtigt med at gro til - jeg er færdig i den ene ende af haven og kan starte igen i den anden OG min have er jo 1/10 af din - så du har da noget at se til!

  SvarSlet
 2. Så hyggeligt med hare besøg, måske godt hunden ikke var ude;-) Dejlige billeder fra din have, og svampene er bare så fine. Kan godt se det er noget af en opgave med det bed......og hvor alt dog gror lige nu!
  Ha også en god dag

  SvarSlet
 3. Ja sådan går det også her, når jeg er færdig, kan jeg begynde forfra som Bente skriver. Du har også den fine saxifraga kan jeg se, jeg synes mine hvide violer er afblomstret, men det er dine ikke.

  SvarSlet
 4. Takker for jeres venlige kommentar.
  Jeg kom jo ikke igennem hele haven sidste år, derfor er det næsten uoverskueligt at komme igennem. Håber dog det lykkes.

  SvarSlet