torsdag den 28. november 2013

De sidste blomsterløg er sat.

Skiftende vejr i dag. Hele dagen skiftevis med solskin og overskyet og ret så blæsende, så det virkede koldt, selv om der var ret så mange varmegrader.
Kl. 6,30 Månen var endnu oppe.
Kl. 7,30 Solen var ved at stå op.Kl. 8,30.


Kl. 9,30.Før jeg fik set mig om var solen oppe, men kort tid efter var den væk, og det blev overskyet og blæsende. Jeg gik dog ud i haven for at få de sidste blomsterløg i jorden. Jeg manglede at sætte 110 tulipanløg. I husker måske, at Erhardt har købt 50 kg tulipanløg og 25 kg påskeliljer. Jeg nåede at få alle tulipanløg i jorden og var begyndt at sætte påskeliljerne rundt ved søen i baghaven, da der pludselig stod en og sagde god dag. Det var en af Erhardt`s tidligere arbejdskammerater. Selvfølgelig skulle han da ha´ en kop kaffe. Erhardt var jo i Odense, men jeg ringede og hørte om han var på vej hjem. Han var ved Lunderskov, så det kunne jo ikke være bedre. Han nåede hjem og fik talt med manden i en god times tid. 
ALTID RART AT FÅ UVENTEDE GÆSTER.

Efter frokosttid gik jeg igen i haven og fik de sidste påskeliljer sat ved søen. Jeg havde på et tidspunkt købt andre blomsterløg. De kom også i jorden nu så...

De sidste blomsterløg er sat.
Nu er det så bare og vente til det bliver forår.
Jeg glæder mig allerede.

Påskeliljer.

Allium.

Slutter af med et billede taget kl. 15,45.Det er hvad jeg har at byde på i dag.

7 kommentarer:

 1. Det er nogle helt specielle farver på himlen, som du har fanget i det sidste billede. Det er spændende, hvordan vinteren bliver, og hvornår vi kan begynde at nyde løgene.

  SvarSlet
 2. Meget smukke morgenbilleder du har taget.
  Hold da op en masse dejlige løg du har fået puttet i jorden.
  Godt at have noget at glæde sig til i den kolde tid.

  SvarSlet
 3. Hva du har opplevd da! Mange fine blomsterløker i jorde, uventet besøk og fine solnedganger- og oppganger. Takk for titten:) Det blir jammen mange fine vårblomster hos deg neste år.

  SvarSlet
 4. Otroligt att det är så milt att det fortfarande går att sätta lökar!
  Mariana

  SvarSlet
 5. Godt du fik sat de sidste løg, så nåede du det alligevel. Dejlige solbilleder du viser.

  SvarSlet
 6. Hej. Det var vel nok godt, at du nåede det. Det var også mange løg, du skulle sætte, det bliver helt sikkert rigtig flot til foråret. Jeg glæder mig også!

  SvarSlet
 7. Takker alle for jeres venlige kommentar.

  SvarSlet