søndag den 19. februar 2012

Stedsegrøn.

Solopgang.
Selv om vi i dag har haft 4 graders varme så har det virket meget koldere, fordi blæsten har haft godt fat. På min korte runde i haven fandt jeg endnu ikke nogen vintergækker der var sprunget ud. Hvad finder man så på at tage billeder af. Jo selvfølgelig billeder af nogen af de stedsegrønne buske & træer. Navne på disse er for mig " en by i Rusland". Det er min mands område. Jeg holder mig til stauderne. Jeg nøjes med at nyde synet af de stedsegrønne.Endnu is på søen i baghaven.


Indtil kl. godt 15. havde solen skinnet, men pludselig fik vi et forrygende snevejr. Det varede dog under 10 minutter. Jeg ved ikke om i kan se snevejret på billedet her underneden.
Efter små 10 minutter så det sådan ud.
Hurtigt derefter ændrede himlen sig fra mørk til lidt lysere og til sidst kom solen igennem igen.


Himlen mørk.


De mørke skyer driver bort.Solen er tilbage igen.Lidt blomsterbilleder skal der da også til.

16 kommentarer:

 1. Vi har ingen sne fået men ih hvor det blæser. Har været på rundtur i min have, her pibler det også frem alle steder.
  TAk for kigget.

  SvarSlet
 2. Det er smukke billeder du har taget! Uha ja, blæsten var kold i dag - vi har gået tur på stranden og kiggede ud på isen, der lå i store flager 200 meter ud. Men jeg læste et andet sted, at nu er viben kommet, så foråret må være nær.
  Ha' en dejlig søndag aften!

  SvarSlet
 3. Skønne billeder du viser :-)

  God aften

  SvarSlet
 4. Igen mange fine billeder, denne gang af de stedsegrønne, det var godt at se, at I også har rhododendron. Her har det været sol og skyer hele dagen, men heldigvis ingen sne, men koldt har det været.

  SvarSlet
 5. Danke für die netten Worte auf meinem Blog.
  Euer Wetter ähnelt unserem sehr. Auch bei uns wechseln sich Sonne und Schneeregen ab. Alles bei einem kräftigen kalten Wind.
  Ich denke, dass der Winter langsam schwindet. Deine Immergrünen sehen sehr gut aus. Schön, dass dein Mann einen Teil der Gartenarbeit übernimmt.
  Gruß
  Anette

  SvarSlet
 6. Sikke dejligt lys og forventning om forår der er i dine første billeder, sådan lidt martsagtigt. Men jeg tænker jo dog lidt på at vi før har fået meget sne i marts, så enhver dag uden er skønt.
  God søndag.
  Henrik

  SvarSlet
 7. Dejlige billeder af det stedsegrønne, det kan vi ikke undvære i haven :o)
  Det var mærkeligt med den snebyge ja, den var ligeså hurtigt væk som den kom :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 8. Flotte stedsegrønne planter/træer du har, jeg kan smadder godt lide stedsegrønt i haven, det gir en fin kontrast....

  SvarSlet
 9. Jeg skal love for man rigtigt kan se himlens skiften når du viser billeder fra hele dagen. Dejligt med så meget stedsegrønt, det drømmer jeg også om her.
  HIlsen Susanne

  SvarSlet
 10. Hej! Eftersom du tittat in hos mig så ska jag klart besöka dig. Härliga bilder och jag är avundsjuk på dina rhodedendron och barrväxter. Ingen buxbomssjuka hos dig? Eller var det inte en buxbom på bild nr.6? Tack för titten jag kommer igen. Vi har gott om snö ca.20-30 cm. Kram Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det er en Buxbom. Nej vi har ikke sygdom i dem.
   Tak for besøget.
   Ha` en god dag.
   Hilsen Aase

   Slet
 11. Ja, det var skiftende vær, flotte bilder. Ser våren er på vei hos deg. Ha en fin aften.

  SvarSlet
 12. Sehr schöne Fotos. Bei uns geht der Schnee langsam weg und ich freu mich schon auf den Frühling und die warme Zeit :-)

  Liebe Grüße Eva!

  SvarSlet
 13. Bardzo zmienna pogoda w tak krótkim czasie. Śniegu na szczęście mało. Najważniejsze, że do wiosny coraz bliżej. Pozdrawiam serdecznie. *** Meget variabel vejr i så kort tid. Heldigvis nok sne. Vigtigst er tættere på fjederen. Med venlig hilsen.

  SvarSlet
 14. Hej. Ja vejret er underligt, her har solen også skinnet, men blæsten har gjort, at det føles meget koldt, selvom den stod på 4 plusgrader. I går var vejret så godt, at vi fandt vores havestole frem og sad lidt i solen, men efter et kvarter blev det alligevel for koldt!
  Endnu engang viser du dejlige billeder.

  SvarSlet
 15. Tak til alle for jeres søde kommentar.

  SvarSlet