lørdag den 25. februar 2012

Billeder fra mors have.I dag har vi haft en rigtig god og hyggelig dag.
Os søskende med påhæng samledes hos mor i dag omkr. kl. 10. Fars urne skulle nedsættes kl. 11. Derefter igen om til mor hvor min lillebror og svigerinde i går havde lavet flæskesteg, rødkål og kartofler og havde det med til os i dag. Det smagte bare godt. Til, dessert fik vi fløderand med kirsebørsovs.
Far har været samler, så os søskende skulle sortere gl. papirer. Kikke i gamle spændende bøger m.m. Vi kunne hver især tage hvad vi var interesset i. Let opgave for vi har forskellige interesser. Jeg er jo arvelig belastet. d. v. s. er samler som min far var, så jeg fik gl. bøger der har tilhørt min bedstefar, samt gamle rationeringsmærker m. m. , hvad jeg synes er spændende. Det siger overhovedet ikke mine søskende noget.
Desuden valgte vi hver en gammel ting fra hans samling. Senere må vi finde ud af, hvad vi skal gøre med alle de andre ting.
Efter at vi havde fået eftermiddagskaffe  måtte jeg bare lige en tur rundt i haven. Her kommer billeder fra haven.


Møllens vinger er endnu ikke kommet på.14 kommentarer:

 1. Vad härligt och konstnärligt det var i trädgården. Massor med vackra ting. Jag tycker mycket om de oregelbundna cementformerna som satt i hop. Den nergrävda baljan.. underbart och tänk vad vackert när det är blommor överallt. Kram Pia

  SvarSlet
 2. Godt, at det blev en god dag. Det giver næsten en klump i halsen at se billederne fra haven, hvor dine forældre har sat deres tydelige præg.

  SvarSlet
 3. Det må ha været svært at se i din fars gamle samlinger så kort efter ,men også fint i havde jo trods alt god dag alle sammen ...

  SvarSlet
 4. u Ciebie już wiosna ;
  u mnie nadal zimowo ...
  pozdrawiam

  SvarSlet
 5. Det ser ud til, at det har været en hyggelig dag. Dejligt at I kunne blive enige om, hvad I hver især skulle have uden at blive uvenner. Haven er fin, kan din mor selv klare den endnu?

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften.
   Nej det kan hun slet ikke mere. Hun passede haven indtil hun blev 85 år. d.v.s. de havde en havemand til at klippe græsset og hækken. Mor er 88 år nu.

   Slet
 6. Jag ser att ni haft sorg i familjen. Varm kram till dig!
  Vilken härlig trädgård!
  Kram Kicki

  SvarSlet
 7. Hei!
  Det høres ut som dere har hatt en fin dag tiltross for den triste anledningen. Fine bilder fra hagen til din mor!

  Tusen takk for at du la igjen en hilsen hos meg slik at jeg fant deg! Ønsker deg en fin uke som ligger forann! Klem fra Livy

  SvarSlet
 8. Hej. Det lader til, at det har været en god dag, selvom I har mistet jeres far. Et stort knus fra mig. Det er en fin have med mange spændende ting.

  SvarSlet
 9. Tak til alle for jeres søde kommentar.
  Velkommen til ny medlem. Det glæder mig.

  SvarSlet
 10. Så mange pene skulpturer og fuglehus din mor har i hagen. Takk for titten.
  Kondolerer med din far.

  SvarSlet
 11. God aften.
  Tak for din hilsen.
  Mor vil ikke have dem stående mere. Det var far der ønskede at have dem. Mor ville bare have dem smidt i en jernstak et eller andet sted, men jeg vil gerne have dem stående, så jeg får alle skulpturerne. Jeg er den eneste der synes om dem, og jeg har en plan med, hvor de skal være henne i haven.

  SvarSlet
 12. Rart at høre i havde en god dag på trods af omstændighederne. Og i særdelsehed, at i kunne blive enige om deling af tingene, uden at blive uvenner. (Det ser man nemlig alt for tit)
  Sjov facon vandpumpen har, mange faconer har jeg set, dog aldrig sådan en´.
  Havehilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 13. Hej.
  Tak for din hilsen.
  At det gik godt med at dele er nok fordi os søskende er så forskellige. Jeg er den eneste der interesserer sig for gamle papirer. Jeg arbejder lidt med slægtens historie på min fars side tilbage fra mine oldeforældre og frem til i dag.
  Den ældste af vore piger arbejder med det gamle fra slægten.
  Ha` en god dag.

  SvarSlet