torsdag den 23. februar 2012

ÅH disse minder.....

Gråvejr fra morgenstunden, men solen kom igennem op på dagen. Alt i alt en fin dag.
Jeg undrer mig over hvad fuglene finder i tagrenden...

Et kig ud i stalden hvor kreaturerne er ved at få deres morgen foder.

Her lige et billede af Vintergrøn. Jeg har 3 måske 4 forskellige. 1 med hvide blomster, en med " bordo" farve, det kalder jeg farven, og 1 måske 2 forskellige med blå blomster.


Vintergrøn.HOV  stop lige engang. Her er der da en krokus, der får blå blomster.
Lige et par fuglebilleder.
I dag har det været noget af en sørgelig dag. Vi har været til begravelse ved min kusines mand årg. 45. Alt, alt for tidlig vi måtte sige farvel til ham.
Han blev begravet ved Sct. Peders kirke, Holsted St.
Kirken hvor i jeg er blevet døbt, konfirmeret og gift. Hvor 2 af vore 4 børn er blevet døbt. Jeg har ikke været i den kirke siden vi havde barnedåb der. Manger minder dukker op.
Efter begravelsen var der kaffe i Skovpavillionen i Holsted By. Der har jeg mange dejlige minder fra.
 På stien neden for pavillionen har  jeg og en klassekammerat, Sonja,, gået tur næsten hver dag, når vejret tillod det i skolens middagspause  Vi spiste vores medbragte madpakke på en bænk der og nød udsigten ud over åen.
Jeg måtte lige have nogen billeder med derfra, inden vi kørte hjem.

13 kommentarer:

 1. Ja i sådan en anledning dukker minderne op, heldigvis var de fleste gode, selvom det var en trist anledning, I var der i.
  Det er nogle flotte blå krokus du har fundet der.
  Jeg har aldrig set vintergrøn andet end med blå blomster, måske får vi de andre at se, når de blomstrer.

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften.
   Hvis der kommer blomst i dem i år, så vil jeg da vise billeder af dem. Planterne med de hvide og bordo farvede blomster købte jeg sidste år, så planterne er endnu ganske små.

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  4. det er altid trist at skulle sige farvel til en kær,og en årgang 45 det er ganske for tidligt,,, Hyggeligt som billed og tanke- kavalkader kan pasere revy, når man kommer til et sted man har været før...

   Slet
 2. How sad to lose such a young man.
  Your post today is full of pictures of a very gentle segue into spring - lovely.

  SvarSlet
 3. Du har helt ret, det er alt for tidligt og skulle sige farvel i den alder. Hvor er det nogle smukke billeder, du har givet os fra turen. Det kan sætte gang i mange tanker og minder.

  Kan du have en rigtig god weekende.

  Kh Lise Lotte

  SvarSlet
 4. Kondulerer - trist anledning, men dejligt du fik gode minder med også. Både i kirken og langs åen....
  Må nok sige du har et andet klima end os.... Jeg har enkelte Hyasinter der ligge titter op. Vintergæk og Erantis er oppe. Ellers ingen planter endnu.... Men havet er tæt på her og holder frosten fra os sent hen på efteråret. Man kan jo ikke få det hele!
  God weekend

  SvarSlet
 5. Det gør mig ondt, at I har mistet din kusines mand - det er jo alt, alt for tidligt. Men dine billeder er smukke, og det er dejligt at følge årstiderne her hos dig. I går så jeg en gård, der har lamaer - et flot syn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lamaer smukke dyr. Det har vi også haft engang, men de kom udenfor indhegningen ved et uheld, og så var vi nødt til at skyde dem. Vi var bange for at de skulle løbe ned på vejen og måske være skyld i en ulykke.

   Slet
 6. Hej. Det var sørgeligt at I mistede en så ung mand. Det er trist. Det var da godt, at du fandt de gode minder frem. Endnu engang har du taget nogle gode billeder. Tak for det!

  SvarSlet
 7. Trist å miste sine kjære - og så ung. Fredfulle minner og bilder på en sådann dag. Ta godt vare på hverandre fremoer :0) Klem fra meg.

  SvarSlet
 8. Takker alle.
  Ha` en god fredag aften.

  SvarSlet