mandag den 30. januar 2012

Det er så koldt der ude.

Ikke fordi det fryser så meget men det blæser, så det virker rigtig koldt. Jeg har kun lige stukket næsen uden for døren for at tage de fleste billeder. Dog måtte jeg ud i haven for at få et par billeder af Kronhjortene men kun for hurtigt at gå ind i varmen igen.

Solopgang taget fra terrassedøren i baghaven.Taget fra indgangen til den ganle biks.Også dette billede.Taget fra døren ind til salgs og udstillingslokalet.Ligeledes dette billede.
Og dette billede.
Og igen dette billede.


Her underneden lige et billede fra salgs og udstillingslokalet.
Her har jeg været i haven for at tage disse billeder. UHA det var koldt.

 

Der er rigtig mange som er gode til at lave collage. Jeg har endnu ikke fundet programmet, hvorfra jeg skulle kunne gøre det. Jeg har i stedet forsøgt mig med at sætte ramme om et af billederne, som jeg har taget i dag.
Her kan i se resultatet.

Slutter i dag af med et par billeder af solnedgangen.


14 kommentarer:

 1. Bbbrrrr! Vackra men kalla bilder! Just nu känns vintern jäättelåång!/Anja

  SvarSlet
 2. brrr....auch bei uns ist es eiskalt. Deine Fotos sind wunderbar und die mit den Rehen sind ganz besonders schön.

  Wünsche dir einen kuscheligen Abend,
  liebe Grüße Eva!

  SvarSlet
 3. Uha, der er godt nok koldt udenfor, men jeg kunne heldigvis cykle de 5 kilometer på arbejde i dag (Vi har ikke bil). Cykelstierne var ryddede! Jeg kan rigtig godt lide dine billeder med kronhjortene. De er faktisk nogle meget smukke dyr. Solopgangen er også skøn. Det er utroligt, så mange billeder, det er lykkedes dig at tage af den. Det er altid dejligt at se på!

  SvarSlet
 4. Amigo, são fotografias na sua herdade?

  SvarSlet
 5. Ja føj det er koldt, men så smukt udenfor :o)
  Himlen på dit 3. billede er da helt fantastisk blå - mums :o)
  Og så ku jeg ikke la være med at smile af den ene kronhjort... det ser ud som om den laver gymnastik... men mon ikke bare den strækker sig :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 6. Det er nogle meget smukke billeder du har taget. Sneen sammen med den blå himmel er fantastisk at se på. Jeres dyr er da også helt bedårende:-)

  SvarSlet
 7. Your photo's are great
  gr. Marijke

  SvarSlet
 8. Smukke snebilleder, men det er koldt. Jeg går tur tre gange om dagen med hundene, så er det med at klæde sig godt på. Det er værst for ansigtet, men det er dejligt friskt :o)

  SvarSlet
 9. Du hadde et fantastisk flott bilde som header på bloggen din. Der kan man virkelig drømme seg bort!
  Tusen takk for koselige ord på bloggen min. Hyggelig med nye lesere! Jeg vil gjerne følge deg videre. Ha en fin kveld.

  SvarSlet
 10. Hello, your sunrise capture is beautiful, wonderful capture. I also love the deer, so glad you braved the cold to snap their photos. Lovely post and photos, thanks for sharing. The Picasa website has a free and easy mosaic making program. You should give it a try, but I still enjoyed your photos.

  SvarSlet
 11. It does look very cold -- but also very beautiful!

  SvarSlet
 12. Sikke nogle dejlige billeder du har taget - vinteren, når den er smukkest. Jeg kan slet ikke stå for dine fine hjorte. Tak for kigget!

  SvarSlet
 13. Hello and thanks for stopping by Joyful Altitude. Your photos are lovely. I use picasa 3 to create collages. It's a free web-based program and very easy to use. Here's the link: http://picasa.google.com/
  God bless.

  SvarSlet
 14. Tak til alle for jeres venlige kommentar.

  Nancy Reinke. Tak for henvisningen til picasa. Jeg har programmet, men jeg er måske ikke så god til at bruge det rigtigt. Man siger øvelse gør mester...
  Hilsen Aase Marie.

  Velkommen til ny medlemmer som fast læser. Det glæder mig.

  SvarSlet