fredag den 2. september 2011

Småblomstret Pericum.

Fredag, markedsdag. Jeg kunne ikke modstå den fine busk med de mange gule blomster. Jeg fik den for 60,- kr. Prisen passede mig fint.

Nypericum erectum gemo..  Småblomstret Pericum.


For 8 dage siden bestilte jeg en plante hos en, jeg tilfældig stødte på, på markedet. Hun kom med planten i dag. Så må jeg se om jeg kan holde liv i den. Jeg har forsøgt en gang tidligere uden held.


Amorphophallus - Leopardstilk.


Her er et billede af en lille busk der har fine hvide blomster nu.


Viburnum plicatum " Watanabi"


Acer " Flamingo" står rigtig fin  nu med sine smukke blade.


Acer "Flamingo"


Det er yderst sjældent at jeg køber planter til at pynte op med indendørs. Jeg købte dog 4 små Brændende Kærlighed til at sætte i havestuen den aften, Hvor vi havde havevandring.


Brændende Kærlighed.Brændende Kærlighed.


I morgen er der høstmarked i Grindsted. Da lukkes gaderne og kræmmerne står på gaderne med forskellige ting. Vi er jo også kræmmere, så vi skal ind og stille op med havefigur. Jeg har også taget nogle få planter med. Det plejer at være ret så hyggeligt. Det er ikke sikkert, at vi kan sælge noget, men vi kan da vise lidt af hvad vi har.
Jeg er spændt på, om jeg ikke falder for en eller flere planter. Der skal nok være en del planter. Jeg plejer altid at sige, at der er altid plads til èn mere....


7 kommentarer:

 1. Jeg har også viburnum plicatum og acer flamengo, de er rigtig skønne begge to. Min haveveninde har også besluttet, at hun vil have en acer flamengo.

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hei
  Takk for koselig helsing på min blogg:)
  Så flott blogg du har, mye blomster og hage, det liker jeg:)
  Ha en fin helg, Hanne

  SvarSlet
 4. Dine blomster er fine bilder
  Jeg ønsker deg en flott helg
  ♥-Doris

  SvarSlet
 5. Tak til alle for jeres venlige kommentar.
  Vi har haft en rigtig hyggelig dag til høstmarkedet. Vejret kunne ikke være bedre. Der var mange mennesker, så vi fik fortalt hvor vi bor, hvis nogen skulle få lyst til at kigge forbi, hvad vi jo håber på.

  SvarSlet
 6. Velkommen til ny medlemmer som fast læser. Det glæder mig.

  SvarSlet