lørdag den 17. september 2011

Genbrug.

Jeg har hvis tidligere nævnt, at vi for år tilbage har haft en lille biks med Genbrug/Antik. Tingene er pakket ned, men jeg håber da på, at få lidt frem igen, når vinteren sætter ind, for så er der jo ikke haven at tænke på.
Min mand og jeg nyder at tage på besøg i forskellige genbrugsbutikker. Ja det gør vi ofte. Ind imellem falder vi for et eller andet som vi kan bruge. Den anden dag fandt jeg en lille bakke, som jeg kan bruge til at sætte blomster i. Den skal nu nok pyntes op med sten eller andet.

Bakke fra genbrugsbutik.


I dag har jeg været lidt ude i haven. Jeg har kantet lidt græs og luget en smule. Det er nu ikke blevet til så meget. For det første er der meget våd og for det andet så har vi fået nogle regnbyger. Jeg har også får Vibeæg- og Hyacintløgene sat. Hyacinterne fik en plads i baghaven. Vibeæg blev sat i bedet på nedenstående billede. Jeg køber nok nogle flere Vibeæg løg, hvis ikke før så til næste år, så jeg kan få en hel række med disse kønne blomster.


Bedet hvor Vibeæg løgene er sat.


Jeg ved ikke om man lige kan skimte det, men foran på billedet i bedet har jeg en Vortemælk. Den er ved at få blomst igen. Man skal dog være over denne plante, for den breder sig utroligt meget. Jeg synes den er smuk.
Måske skal jeg have den gravet op og plantet i en spand, så jeg KAN styre den.


Vortemælk.


Jeg fik også lige ordnet et lille bed.


Lille bed.


Jeg hængte jo en "ugle" op i Katanietræet engang i sommer og plantede en lille plante i en urtepotte og satte den ind i "uglen". Den har overlevet selv om jeg ikke har været god til at vande planten.
"uglen"  er beregnet til at sætte fyrfadlys i, og når man gør det, så er den rigtig smuk. Det andet var bare et forsøg.


Potteplante i "uglen"


Græsset fra kanterne og ukrudtet fik hønsene som sædvanlig. Det kan de li`, og æggeblommerne bliver meget mere gul, når hønsene får noget grønt at æde.


Hønsene i gang med at æde ukrudtet.


Hvad ser jeg - - - en enlig due der spankulere på taget af laden.


Enlig due på ladens tag.


Det er hvad jeg har at byde på i dag.

10 kommentarer:

 1. ja du har nok at se til med din store have:) glæder mig til at se lidt fra "biksen" er selv vild med at sætte gamle ting i stand. Fortsat god weekend Anne Gine

  SvarSlet
 2. Ogród pojemy, a jeszcze tyle ciekawostek. Uwielbiam takie zróżnicowanie :)

  Pozdrawiam
  Grzegorz

  SvarSlet
 3. Fin vortemælk, og det bliver flot når vibeæggene kommer op i det bed.
  Vi fik kun lidt regn, så vi har nået en masse i dag.

  SvarSlet
 4. Det ser så pent og ryddig ut i din store hage, og morsomt med alle "dyrene". Og så minner du meg på at det nok er på tide med å få løkene i jorden. I fjor kom frosten før jeg fikk sukk for meg. Ha en fortsatt god søndag.

  SvarSlet
 5. Hei!Morro at du tittet innom meg.
  Hos deg var der mye flott i hagen.
  Ja,det er morro å finne fine skatter på gjenbruksbutikken.
  God søndag!

  SvarSlet
 6. Det var sjovt at se disse billeder. Spændende med genbrug....

  SvarSlet
 7. Jeg elsker ogsaa genbrug, og havde jeg boet taet paa, havde jeg nok vaeret fast inventar i din butik. Smukke billeder af dit smukke sted. Knus

  SvarSlet
 8. Hvor er det nogle hyggelige billeder og sikke en dejlig have og smukke høns:-)Sjovt at i også har haft med antik at gøre, vi havde en antik forretning for 15 år siden. Noget af det bedste vi ved er også at gå på loppemarked, genbrug m.m. man har det jo stadig i blodet:-)rigtig god søndag.

  SvarSlet
 9. Hallo Lone,

  Du hasst völlig Recht,es gibt nichts was so lecker ist,wie Obst und Gemüse aus den eigenen Garten.
  Wie schön, du hasst auch Hühner?
  Das ist ein Traum von mir !!

  Lieve groetjes van Thea ♥

  SvarSlet
 10. Tak til alle for jeres venlige kommentar.

  SvarSlet