mandag den 7. september 2015

En dejlig dag sammen med Doris..

Morgen..

Til morgen var her meget tågen, men da den lettede blev det en rigtig flot solskinsdag.Jeg har haft en dejlig dag sammen med Doris. Hun kom kl godt 10. Vi fik lige en hurtig kop kaffe og kørte så ind på Grindsted Sygehus hvor jeg skulle ha´ taget de sædvanlige blodprøver. Bagefter en tur i REMA 1000 hvor jeg fik købt ugens madvarer.  
Jeg bad hende køre forbi genbrugsbutikken. ( JEG STÅR DA OGSÅ LIGE OG MANGLER VARER ikke..... griner) . Nej jeg mangler ingenting, men jeg nyder bare og kikke. Jeg må jo også følge med i priserne, så jeg har mulighed for at sælge. Nogen gange er der enkelte ting der stiger, andre gange falder priserne. Den eneste måde jeg kan følge med på er at kigge fobi genbrugsbutikkerne... Det går jo ikke, hvis jeg skal ha´ mere for mine varer end de kan sælge deres for.
Jeg fik dog brugt en hel formue...  Jeg købte tre fine hvide flakoner for i alt kr. 14,-  Jeg bruger dem til at skåne mine gamle fine møbler i Tørring. 

De ER hvide men lyset falder forkert.

Derefter gik turen til Ansager. Forbi huset jeg skal flytte ind i, når jeg engang får ejendommen solgt. Om på kirkegården.Erhardt og jeg har altid holdt af 
duer, derfor har jeg valgt en due
på stenen.


Isblomster.
Jeg har i dag valgt den hvide isblomst
til dagens blomst. Den stod så smuk.


Doris og jeg kørte hjem til hende i Agerbæk hvor vi fik frokost, hyggesnakkede og gik en tur ud i haven, hvorefter jeg blev kørt hjem.
Vi fik lige en kop kaffe og en is før hun vendte næsen hjem efter igen.
Doris tusind tak for en rigtig dejlig dag.

 Det var så den dag.

I morgen er der udsigt til endnu en dejlig dag. Får besøg af min kusine Edith fra Ribe.


2 kommentarer:

 1. Jeg liker så godt tåkebilder. Det gir så fin stemning.
  Ha det godt! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften.
   Takker for din venlige kommentar.
   Hilsen Aase.

   Slet