fredag den 29. maj 2015

Måtte opgive...

TEKNIKKEN DRILLEDE.

Mit indlæg fra i går kom derfor først ud i dag.


Da jeg stod op til morgen regnede det, og i løbet af formiddagen fik vi godt nok nogle regnbyger. Ud og ind i mellem bygerne fik jeg dog gårdspladsen gået igennem med riven. Når vi ellers får lidt mere varme, ja så skal jeg ha´ luget ukrudtet væk. Der er heldigvis ikke så meget mere, for Kaj har harvet gårdspladsen et par gange, og det har virkelig hjulpet.Efter kaffetid gik jeg ud for at tage nogle billeder, men på grund af blæsten måtte jeg opgive, så det blev kun til et par billeder i skovkanten. Jeg forsøgte også at tage billeder af paradisæbletræerne men se lige her. 


Utroligt at de kan holde til blæsten.


Dagens blomsterbillede fik jeg taget i går.
Nu er der endelig kommet et TIL SALG skilt oppe nede ved landevejen. Håber så der sker noget.
I dag har jeg haft gæster til aftensmad. De første gæster - kræmmer venner -  der har været og spise til aften efter, at jeg er blevet alene. Det var rigtig hyggeligt.
Jeg fik denne smukke rose af dem.


Dagens indlæg.
4 kommentarer:

 1. Ja det er ikke just sommervejr, men vi kan ikke ændre på det, her regner det nu. Gårdspladsen ser fin ud og fine paradisæbletræer. Håber der kommer nogen og kigger på ejendommen.

  SvarSlet
 2. Det blæsevejr kunne vi godt undvære. Jeg vil håbe, der snart sker noget på boligfronten. Dine pinseliljer holder længe, kan jeg se.

  SvarSlet
 3. Hej, ja blæsten er jeg godt træt af, men der er ikke noget at gøre. Det ser fint ud hos dig og jeg håber, du får solgt ejendommen.

  SvarSlet
 4. Takker for jeres venlige hilsen.

  SvarSlet