onsdag den 26. februar 2014

Meget lugearbejde i dag.

I dag blev der ingen solopgang ej heller solnedgang. Her har været gråvejr det meste af tiden. Alligevel var himlen smuk til morgen.

Fuglene kvidder og duerne kurer lystigt, så man skulle tro, at foråret er på vej.


Jeg har været i haven det meste af dagen. Først fik jeg det sidste ordnet i bedet rundt om snehvide og de syv små dværge. Så var jeg endelig igennem dette bed.

Før.


Efter.

I går gravede jeg jo 2 spande lupiner op. Den ene spandfuld er blevet sat. Den anden skal Vivi ha` og hun vil også ha´ min blærespirea, så jeg slap for at smide den væk. 
Det står nu i en balje dækket med jord, så tager de ingen skade. 


Meget lugearbejde...
Nu gjaldt det så bedet i baghaven ud mod lamaerne, men hold da op hvor er der meget lugearbejde. Jeg kom heller ikke igennem hele bedet. Kl. 16,30 gad jeg ikke mere, så må jeg se, om jeg fortsætter i morgen......

Før.


Efter.


Akita var som altid lige i nærheden af hvor jeg lugede.
 Kl 13., fik vi dog solen at se, men kun for en kort bemærkning. Jeg nåede at tage et billede, så var den væk igen.Selv om vi ikke havde solskin var guldfiskene oppe i vandoverfladen.Ikke så ofte at jeg tager blomster ind, men i dag hentede jeg  2 stk. De kom i hver sin mælkeflaske. Den ene i 1 liter flaske og den anden i ½ liter flaske.Ønsker alle en god aften.
5 kommentarer:

 1. Ja hvor man kan se, at der sker noget hos dig. Nogle fine blomster du tog ind, så vidt jeg kan se nyserod. Dem skal man helst skære langs stilken, for at få dem til at optage vand, har jeg lige set hos Claus Dalby. Så holder de længere.

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften Bente.
   Tak for din hilsen og tak for oplysningen om hvordan jeg skal skære stilken på nyserod, når jeg tager den ind.
   Hilsen Aase.

   Slet
 2. Kære Aase
  Hvor er du bare flittig! Det ser rigtig fint ud med Nyserod i gamle mælkeflasker :)
  Venlig hilsen Linda

  SvarSlet
 3. Vi nåede at få en solnedgang her hos os. Det er hårdt arbejde at luge i bedene, jeg taler af erfaring :)

  SvarSlet