tirsdag den 21. januar 2014

Sneen daler stille ned.

Så var det ikke regnvejr vi stod op til i dag, men sne der dalede stille ned. Flot så det ud. Det holdt dog op igen i løbet af formiddagen, og kort tid efter var sneen forsvundet.Se på billedet her underneden. Sådan så det ikke ud for tre - fore dage siden, da lå taget fra brændsels huset,læskuret oppe på dette tag. Nu hvor vi igen har haft kraftig blæsevejr,  har blæsten løftet taget, så det hele nu ligger på den anden side af husets tag.

Kun en stolpe ses nu efter den sidste kraftige blæsevejr.


Her underneden.
Sådan så det ud efter stormen Bodil.

Sådan så det ud for tre - fire dage siden.


Her hvor alt er grå og kedelig der ude i haven, kan man godt trænge til lidt med farver på, så jeg har været i arkivet og fundet billeder frem fra sept 2012.


Dengang havde vi kronhjorte.Det er hvad jeg har at byde på i dag.

5 kommentarer:

 1. Og det lyder som rigtig godt træls med det tag! Skønt med blomster billeder nu, de kan ikke erstatte den manglende sol, men virker nu opløftende :-) Har sagt det før, en af vores naboer har hjorte, ligner den slags du fremviser, hannen har et eller andet med når kameraet bliver fundet frem af min datter, så jagter han hende på den anden side af hegnet, og siger en klaprende lyd, hunden vil han også gå efter, men vores hund lader som om dyrene ikke eksistere :-) Altså det er en fornøjelse at opleve dem, hannen er vældig tam, så tror bare de leger et eller andet.

  SvarSlet
 2. Det er godt at sidde og hygge sig lidt med sommerbilleder, når det er så gråt og koldt derude. Flot billede af kronhjorten.

  SvarSlet
 3. Ai, hvor mye lekkert og sommerlig du hadde å by på. Det varmet:) Snøen ble fort borte hos deg ser jeg. Her hos oss er det mye av den. Ha en fin aften.

  SvarSlet
 4. Hvor er det træls det blæsevejret og taget, her på Amager har det simpelthen også stormet det meste af ugen, så er det skønt, at man kan nyde dejlige sommerbilleder som du viser.

  SvarSlet
 5. Takker for jeres søde kommentarer.

  SvarSlet