torsdag den 23. januar 2014

Fuglene finder frem til foderhuset.

Nu er det blevet koldt. Vi har 2-3 graders frost. Det blæser en del og ind imellem daler snefnug ned, jo det er noget der minder om, at vinteren måske er på vej nu. Den kan dog ikke blive så lang. Inden vi ser os om er vi fremme ved 1. februar.
Fuglene finder frem til foderhuset.

Vi fodrer nu havens fugle hele året. Jeg nyder at se de små fugle så tæt på. I dag har vi endog haft besøg af en solsort. Dem ser vi nu ikke så ofte ved foderbrættet. Måske lægger de vejen forbi, nu hvor det er frostgrader.

Havens fugle ved foderhuset.
Her kommer også et enkelt billede af nogen af vore duer.

Jeg tror duerne er i gang med at finde småsten.Jeg vil forsøge at tage jer med på en aftentur igennem haven d. 3. sept. år 2011.

       5 kommentarer:

 1. Godt at se lidt sensommerbilleder. Jeg kan godt forstå, fuglene holder sig til, det er godt nok koldt.

  SvarSlet
 2. Fuglene er også først begyndt at spise her, igen, inden for den sidste uges tid,vi kunne ikke forstå hvor de blev af, for de har muntret sig løs hele sommeren. og elsker at kigge på dem, men de flyver nu når jeg vil tage billeder;-) Tak for en dejlig tur rundt i din have, det var en fornøjelse, min tur blev godt nok en morgenen tur ;-)

  SvarSlet
 3. Det er bare så hyggeligt med fugle i haven! Tak for haveturen!

  SvarSlet
 4. Hej. Vi skal passe på fuglene her i kulden. Tak for den fine havetur, der er som sædvanligt meget pænt og ryddeligt og ingen ukrudt!

  SvarSlet
 5. Takker for jeres søde kommentarer.

  SvarSlet