torsdag den 2. januar 2014

Dejlig dag...

Dagen i dag begyndte med regn. Regnen holdt dog op i løbet af formiddagen.

Selv om det regnede måtte jeg da lige en tur rundt om hushjørnet til baghaven. Se her der sker da noget i haven.

Dagliljen er godt på vej.
Den har da hel taget fejl af årstiden.

Hvordan mon det går når vi får frost og sne....

Dejlig dag.

I dag har jeg været hjemmefra siden kl. 10 og til hen sidst på eftermiddagen ( ikke fordi jeg ikke ER hjemmefra men det er oftest for at tage til marked. Det skal lige siges, at jeg nyder det). Jeg manglede et par gode varme støvler, når vi står på udendørsmarked i Brørup. Det er for koldt med sko eller alm. gummistøvler.
Linda og Hans var på besøg her den anden aften og hun spurgte om jeg ville med en tur til Bramming for at kigge efter støvler. Det ville jeg selvfølgelig gerne.

Linda Erhardt`s  brordatter.


Jeg fandt hurtig et par støvler med foer i.

Støvler kr. 500,-

Linda havde fået et par støvler i julegave, som hun skulle ha` byttet. Imedens hun prøvede støvler kiggede jeg lidt rundt i forretningen og faldt over en taske, som jeg måtte eje. Remmen på min gamle taske var nemlig gået i stykker, og det er træls.
Nærbillede.
Taske kr. 200,-

På vej hen til parkeringspladsen opdagede Linda, at der et stykke borte stod en sten med lys i. Hun vidste ikke hvad det var, og jeg kunne ikke se det, så vi gik hen for at kigge.
Her kommer billeder af, hvad vi så, for selvfølgelig havde jeg kameraet med..... Man ved jo aldrig... måske dukker der noget spændende op lige som her....

Udenfor på huset stod dette skilt.

Museet havde lukket, men rundt på plænen ved huset stod alle disse skulpturer.

Jeg blev en oplevelse rigere i dag.

Vi var også på besøg i en genbrugsbutik. Selv om der var ret så meget faldt hverken Linda eller jeg over noget.

På vejen hjem var vi hjemme hos Linda og Hans for at få et stykke brød og kaffe. Vi fik også smagt Lindas dejlige hjemmelavede konfekt.
Vi hyggesnakkede i ret så lang tid. 

Både udenfor og inde i huset var der pyntet rigtig meget op til jul. Her kommer et par billeder.Da vi kom hjem til os var Linda med inde for at hilse på Erhardt.

Linda tak for en rigtig dejlig dag.5 kommentarer:

 1. Det var en spændende udstilling og mange spændende skulpturer.
  Vejrhanen er da også skøn. Her har vi haft regn det meste af dagen.

  SvarSlet
 2. Det lyder til at have været en god dag, spændende ting der er at se i Bramming. Jeg kender den tidligere forstander for Bramming Efterskole, det er en gammel kollega, så det var sjovt at se billeder fra Bramming.

  SvarSlet
 3. Perfekt dag :) - tak for kikket :)

  SvarSlet
 4. Skønt med en dag ud af huset og I fik jo en hel udflugt ud af det. Varme støvler er nu et must når man er så meget ude som du, jeg kunne godt bruge nogle til når jeg går i skoven.

  SvarSlet
 5. Takker for jeres venlige hilsner.

  SvarSlet