fredag den 20. december 2013

Yes... Vi fik solen at se.

Jeg stod tidligt op til morgen og fik bordet dækket til på søndag, hvor vi får familien hjem til julefrokost. I år bliver vi KUN 22. Der er desværre nogen der ikke kan komme. Det kan jo efterhånden være vanskeligt at samle alle p. g. a. arbejde og andet.

Yes vi fik solen at se.

Hold op hvor det regnede til morgen og til langt hen på formiddagen, men vi fik dog solen at se. Det har skiftevis været lidt sol og byger.


Fredag og vi plejer at stille op på markedet i Brørup, men i dette vejr havde vi nu ikke lyst. Midt på formiddagen kørte vi en tur den hen, men der var ikke mange besøgende. Nogle kræmmer havde dog stillet op med gran, ting til kirkegården og frugt. Enkelte stod da også med ting og sager. Vi kørte hurtigt igen. Til ABC i HOLSTED, hvor vi fik købt ind til julefrokosten på søndag og julemaden til juleaften. Bagefter til Grindsted for at købe den sidste julegave.
Nu er alle gaver pakket ind og klar.
Julepyntet har jeg endnu ikke nået, men et par små ting har dog fundet plads.
Da jeg gik ud for at få et solnedgangs billede begyndte det at regne, så det blev et billede uden solnedgang.Det blev mit indlæg i dag.
Kort ganske vist, men lidt er vel bedre end slet intet.


5 kommentarer:

 1. Det var et kort men godt indlæg Aase.Jeg sad såmænd tidligere på dagen og kigge ud ad vinduet hvor solen skinnede mens jeg så på dit tidligere indlæg.
  Det var godt solen også nåede over til jer i det jyske. Her på sjælland har vi også fået en byge ind i mellem.
  Rigtig god weekend til jer og god frokost på søndag.
  Kh Linda

  SvarSlet
 2. Her viste solen sig desværre ikke, så jeg forstår godt din glæde, når den så viser sig. Her har det været gråt og lidt små regn ind imellem. Skønnere er det jo når solen skinner.

  SvarSlet
 3. Selvom solen er bleg, når den endelig viser sig, så giver den alligevel humøret et par plusgrader.

  SvarSlet
 4. Det er altid godt med et solskinsbillede. Kun 22 :) ja I er en stor familie.

  SvarSlet
 5. Takker for jeres venlige hilsen.

  SvarSlet