søndag den 1. december 2013

Jeg faldt for en skål og en lille engel.

Jeg vågnede igen op til en meget blæsende og grå morgen. Rigtig kedeligt. Fik hurtigt fodret og taget nogle morgen billeder og så ellers ind og gøre mig klar til turen til markedet i Tørring, men først lige en kop kaffe og et stykke brød.

Som altid en hyggelig dag på markedet. Jeg gik en runde og faldt over en rustfri skål og en lille engel . Godt nok meget sjældent, at der er noget, som jeg må eje. Englen købte jeg, fordi jeg tror min søster kan lave sådan en. Hun er meget kreativ. Det er jeg slet, slet ikke. Jeg har ikke ro til at sidde stille med sådan noget. Jeg har det bedst, når der er gang i den. 

Rustfri skål.  20,- kr.


Engel.  5,- kr.
Den er da ikke til at stå for vel....Ønsker jer alle der ude en god aften.
7 kommentarer:

 1. Ja, det er da en sød engel :-)
  Også en fin skål, du fik købt dig. Det er altid spændende at være på marked, men det er nok noget andet for dig, der selv har stade og kommer der tit.
  Selv kan jeg bruge timer på at snuse rundt, og jeg kommer altid hjem med mere end jeg havde planlagt :-)
  Venlig hilsen Linda

  SvarSlet
 2. Hehe, så har du det ikke som mig, jeg kan ikke gå på loppemarked eller marked uden at der er noget jeg absolut MÅ eje og mange gange kommer jeg hjem og tænker, hvor skal jeg nu gøre af den???!!! Men så må den bare føjes til de ting jeg selv af og til tager ud og sælger og helst med lidt profit :-)
  Det var et godt køb med den skål - det er jo næsten ikke til at opdrive rustfrie fade mere uden altså man lige er heldig at finde et på et marked og det var billigt 20,- kroner :-)
  Imorgen har de lovet sol over vores lille land, så du må ud og nyde det sammen med alle dine skønne dyr og planter.
  Ha' en skøn decemberuge!
  Kram herfra :-)

  SvarSlet
 3. Thank you for visiting my blog. I can only use the google translater to read your comment. The snow on my pots I took from the meadow. Real snow.
  You have a beautiful pond and nice sourrounding behind the fence.
  Greetings from Germany
  Sigrun

  SvarSlet
 4. Jeg har også lige været på kræmmermarked og købt en engel og lidt andet lidt kugler og nogle gamle sodavandsflasker. Jeg kigger altid efter gamle julekort for jeg kender jo en samler, ikke Aase?

  SvarSlet
  Svar
  1. God aften Bente.
   Tak for din hilsen. Ja man kan finde mange spændende ting på kræmmermarked.
   Ja jeg er jo en samler( af mange ting) og har rigtig mange gamle julekort. Jeg holder i sær af kort med nisser på. Jeg er altid på kig efter noget " nyt".
   Ha´ en god aften.
   Hilsen Aase Marie.

   Slet
 5. Hej. Det var nogle søde ting, især skålen. Den kan jeg rigtig godt lide. Herlige morgenbilleder som altid!

  SvarSlet
 6. Takker for jeres venlige kommentar.

  SvarSlet