fredag den 12. oktober 2012

Mangler KUN 20 m2.

En rigtig kold og blæsende markedsdag. En del besøgende men ikke ret mange gad stoppe op og kigge på, hvad vi havde med. Langt de fleste gik bare sløve forbi. Jeg tror de frøs. Mange havde i hvert fald hænderne i lommerne.

Tidlig fredag morgen.

Månen var endnu oppe.


På vejen hjem fra markedet hørte jeg i radioen, at der lovedes regn til hele landet sidst på dagen eller aften/nat, så efter at have fået madvarerne sat på og drukket en kop kaffe gik jeg i haven. Godt nok noget jeg meget sjældent gør, efter at have stået på markedet i mange timer.

Jeg nåede næsten igennem det sidste stykke i bedet ud mod kronhjortene. Nu mangles der KUN 20 m2. i dette bed.

20 m2 tilbage.

Så meget ukrudt fik jeg luget op fra kl. 16
og indtil jeg ikke gad mere.

I bedet er der stadig nogen stolte kavaler og kæmpe verbena tilbage.Et kig ud over søen i forhaven.


 
Billeder taget kl. 18,45


Kl. er nu 22,20 og regnen står ned i stride strømme. Godt jeg gik i haven i eftermiddags.

Håber i har en god aften der ude.

12 kommentarer:

 1. Du er så flink til å luke og rydde i hagen din!
  Ha en god weekend!

  SvarSlet
 2. Imponerende lukejobb! kanskje jeg må ansette deg i hagen?! God helg!

  SvarSlet
 3. Flotte morgenbilder!!!
  Så urtulig flink du er å luke beda dine....veldig strøkent!!
  Her hos meg har det vore frost i mange netter no, så mine Stolte kavalerer har det vorte for kalt for...dei heng med hovudet.
  Ha ei deilig helg :))

  SvarSlet
 4. Sikke en energi , efter en lang kold markedsdag ..

  SvarSlet
 5. Ja det var da godt, du gik i haven, du nåede da en hel del. Regn kom der også hos os 20 mm, mon ikke I har fået lige så meget.

  SvarSlet
 6. Her til morgen regner det igen og bliver sikkert ved resten af dagen. Mon ikke du havde noget ophobet energi, der skulle brændes af, oven på det træge marked, og så er ukrudtet jo et taknemligt offer.

  SvarSlet
 7. Ja hold op der er gang i dig! Sikke en masse du fik nået! Vi har fået regn i dag og det regner lystigt lige nu, men så udebliver frosten så det må vi glæde os over!

  SvarSlet
 8. Ærgerligt med det dårlige vejr, når I er på marked. Her var det køligt, men solen skinnede hele dagen. Regnen kom i løbet af aftenen, og det regner endnu :o(
  Hvor er du dog flittig.

  SvarSlet
 9. Kære Åse. Det er ihvertfald ikke D-vitaminmangel du lider af, med al den friske luft og lys du får! ;o) Det er imponerende hvad du kommer igennem, jeg føler mig som en doven teen-ager ved siden af dig... :oD

  SvarSlet
 10. Hej. Du er så flittig og får lavet meget. Det er meget hyggeligt at følge din dag med klokkeslettene for hvornår billederne er taget. Det kan jeg rigtig godt lide.

  SvarSlet
 11. Vidunderlige morgenbilleder!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 12. Tusind tusind tak til jer alle for jeres søde kommentarer. Det glæder mig, at så mange kigger forbi og bruger tid på at sende en venlig hilsen.
  Kan i alle ha` det godt.

  SvarSlet