mandag den 29. oktober 2012

Ikke EN eneste.

Jeg havde håbet på, at jeg kunne være kommet i haven i dag, men jeg måtte tro om igen.. Her regnede det fra morgenstunden. Jeg måtte dog lige ud og have taget nogle billeder til bloggen.
De kommer her.Jeg havde håbet på at regnen ville stilne af i løbet af dagen men nej, sluserne åbnede sig rigtig over middag. Jeg måtte alligevel ud og se om jeg ikke kunne finde bare en eneste lille plante med blomst. Så på med jakken og kameraet i hånden. Der var ikkke EN eneste lille blomst at fåøje på nogen steder. De planter der stod så fin med blomst den anden dag var nu visnet ned ALLE.

Regnen styrtede nu ned.
Akita der ellers ikke er meget for at komme ud i regnvejr
 ville alligevel med mig ud.


Her verbena bag ved krukkerne.
sørgeligt syn.


Solhattene.
Ikke en eneste lille blomst.


De sent satte montbretia nåede kun lige at få nogle få blomster.
Nu er de også væk.


Bregnerne langs med husmuren i hostabedet.

Det eneste lille lyspunkt jeg fandt var pampasgræsset.
Det lyste stadig op med dets hvide duske.

Pampasgræs.

Alt var vådt i vådt.
Hønsegården tom.
Hønsene og duerne holdt sig inde.


Over alt lå træernes blade, der var faldet ned.


Toppen af elefantgræsset er endnu grøn.

------------------------------------------------------------
kL. 17. var der lige et kort ophold i regnvejret, men jeg skal da love for, at det tog fat igen.

NU KAN DET VÆRE NOK.

I september har vi fået 117 mm og her i oktober nu 122 mm. I dag er der indtil nu bare kommet 22 mm regn..........

Kl. 17.
kort ophold i regnvejret.

Håber i alle hygger jer inden døre i en varm stue.
9 kommentarer:

 1. Ja, sådan en dag kan man godt henfalde til mørke tanker. Så skal man bare gå på PCen og se tilbage på alle de dejlige blomsterbilleder man har liggende.
  Havehilsen
  Ole

  SvarSlet
 2. Du skal være glad for at det bare er regn som kommer hos deg! ;-)) Som du har sett så har det kommet snø her. Hele hagen er dekket av snø. Får håpe du slipper det på en stund enda. God natt!

  SvarSlet
 3. Enig enig, nu kan det snart være nok med al det vand, bliver det ved skal vi snart ikke måle i mm længere men i cm ;O). Det var heldigvis mørkt da jeg kom fra arbejde idag, så jeg slap for det sørgelige syn. Nu må det altså også snart være vores tur til noget stabilt godt vejr uden regn.

  SvarSlet
 4. Det var klart en fuktig dag :) Ikke så mye å gjøre med været.. Så får man heller gjøre noe annet :) God uke!

  SvarSlet
 5. Hej Åse.
  Det værste ved årstiden, er al den vand! Trist du slet ikke har mere der blomstrer. Men du har mange flotte høstfarver, som du kan prøve at finde glæde ved. Og så er det jo plantetid for alverdens ting, som man ønsker sig i næste års have. Det er det bedste ved årstiden. Ellers må vi ind og finde inspiration til næste år.
  Utroligt hunden ville gå med dig ud, det var ellers ikke vejr til, at lukke hunden ud i. Min hund har kun været ude at tisse i haven i dag, fordi vi tvang den til at gå ud. Det ser så sjovt ud, når den går på tæer, for at få så lidt våde poter, som overhovedet muligt. Den når knap væk fra fliserne og ud i græsset, før den tisser. Det er slet ikke nok bare at lukke den ud, den skal skældes ud, før den går ud i haven, når det regner. Så kan vi stå og se i vinduet, at den snyder og slet ikke går ud, som den skulle. Så må vi med ud i regn og rusk, for at få hunden til at lade vandet. Det er grov gjort, ikke! Men hunden tænker sikkert, at hvis den absolut skal, så skal vi også!

  SvarSlet
 6. Ja selv hos os var det regn hele dagen, så det var svært at tage billeder, men de mængder har vi ikke fået. Håber du får fint vejr i dag, det starter godt her hos os med klar himmel og fuldmåne. Det er godt nok voldsomt så meget nedbør I har fået de to måneder, men du skriver jo også dagligt om regn.

  SvarSlet
 7. Oj, det var vått hos deg. Får håpe det får tørke opp litt før vinteren kjem.
  Hos meg har det vore minus grader i fleire dagar og no kjem det meir snø.
  Men slik er denne årstida. Vi kan vente oss litt av kvart.
  Ha fortsatt en deilig dag, Klem.

  SvarSlet
 8. Ja det er jo den vej det går nu. Men skal vi se positivt på det, så kan vi lave indendørs sysler nu med go samvittighed :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 9. Tusind tak for jeres søde kommentarer.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet